Ολυμπιακός: Δοκιμή με τριάδα στην άμυνα (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να παρατάξει άμυνα με τρεις στόπερ απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε τον Ολυμπιακό επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση για το Λονδίνο για την επαναληπτική αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τη φάση των “16” του Europa League (18/03, 19.55, MC Novasports.gr). Ο Πορτογάλος τεχνικός ανάμεσα στις ιδέες και τα μοτίβα που δοκίμασε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, έδωσε εντολή για ασκήσεις με τριάδα στα μετόπισθεν.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε σε διάταξη 3-5-2 και στόπερ τους Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας. Οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ δοκιμάστηκαν ως φουλ μπακ, οι Εμβιλά και Καμαρά ήταν στον άξονα, ενώ οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί ήταν οι μεσοεπιθετικοί.Λαλά, Μπουχαλάκης και Μπρούμα έμειναν εκτός της δοκιμής.

Ο Ολυμπιακός έχει παραταχθεί με ανάλογο σχήμα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι (0-1) με τους Σα, Ντρέγκερ, Σισέ, Σεμέδο, Μπα, Ραφίνια, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρα και Φορτούνη.  

Τότε ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε στη συγκεκριμένη επιλογή εξαιτίας της απουσίας Χολέμπας και της αδυναμίας του Βινάγκρε να βοηθήσει, χρησιμοποιώντας τον Ραφίνια ως κατά συνθήκη αριστερό οπισθοφύλακα. Όπως και στη σημερινή δοκιμή, ο Μπουχαλάκης είχε μείνει αρχικά στον πάγκο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.