Σένκεφελντ: “Πραγματικός δολοφόνος ο Ελ Αραμπί”

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε σε ολλανδικό μέσο για το Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ποια ομάδα πιστεύει πως θα προκριθεί.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα voetbalprimeur.nl για την αυριανή μονομαχία της Αϊντχόφεν με τον Ολυμπιακό για τη φάση των “32” του Uefa Europa League (25/02, 22.00, MC Novasports.gr). Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε συγκεκριμένα:

Στην πρόβλεψη του για αύριο

“Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League. Η Αϊντχόφεν θα πρέπει να βάλει γκολ στην αρχή του ματς, αν θέλει να ελπίζει. Σίγουρα δεν παίζει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα είναι δύσκολη αναμέτρηση”.

Για το παιχνίδι του Φαλήρου 

“Ήταν καλή η Αϊντχόφεν στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεχόταν πολύ εύκολα γκολ. Είναι επικίνδυνο να μην παίζεις καλή άμυνα κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί έχει παίκτες που μπορούν σε τιμωρήσουν. Πάρτε παράδειγμα από τον Ελ Αραμπί, ένας πραγματικός δολοφόνος”.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων 

“Γνωρίζαμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν να παίξουν γρήγορα με τον επιθετικό και το αποτρέψαμε. Αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού και πρέπει να το κάνετε και εσείς εάν θέλετε να κρατήσετε μακριά τους επιθετικούς από την περιοχή. Δεν πρέπει να αφήσετε χώρους”.

Για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες

“Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και εμείς θα τα πηγαίναμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που παίζουμε εδώ στην Ελλάδα και πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματικός από αυτόν στην Ολλανδία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.