Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστάνα (22.05) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστάνα (22.05) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το γκρουπ με νίκη στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις, όμως η εντός έδρας αποτυχία απέναντι στην κυπριακή ομάδα, καθιστά απαραίτητη απόψε την κατάκτηση των τριών πόντων απέναντι στο συγκρότημα από το Καζακστάν.

Οι Πειραιώτες, προέρχονται από νίκες στην Σούπερ Λιγκ με ΑΕΚ και Πανιώνιο και επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, οπότε θα αντιμετωπίσουν το ματς με υψηλό ηθικό, λίγο πριν και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπέντο, αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, έχοντας αφήσει εκτός τους Μάριν και Ντε Λα Μπέγια και δοκιμάζοντας τον Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ιντέγε. Ο Λεάλι αναμένεται  να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσος θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς. Οι Σεμπά και Ελιουνούσι θα παραταχθούν στα άκρα, ενώ πίσω από τον Καρντόσο θα είναι ο Φορτούνης.

Οι Καζάκοι, ήρθαν στην Ελλάδα για να διεκδικήσουν την πρώτη νίκη τους στον όμιλο, αλλά και το πρώτο «διπλό» στην Ευρώπη μετά από 11 αγώνες, με πιθανό σχήμα 4-2-3-1, αποτελούμενο από τους Έριτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Λογβινένκο, Άνιτσιτς, Σόμκο, Κάνιας, Ταγκιμπέργκεν, Μουζίκοφ, Νουσερμπάιεφ, Τουουμάσι και Καμπανάνγκα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τομπίας Στίλερ από την Γερμανία με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πίκελ και Ζάιντελ.

Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά, ενώ η σημερινή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση ανάμεσα σε συλλόγους από τις δύο χώρες. Οι Καζάκοι μετρούν τις δύο νίκες της Τομπόλ Κοστανάι επι΄του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ιντερτότο του 2007, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε το 2013/14 δύο φορές της Σαχτάρ Καραγκάντι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.