Βήμα πρόκρισης για τη Ζενίτ! (video)

Η Ζενίτ έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ καθώς νίκησε στην έδρα της 2-0 την Τορίνο και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Η Ζενίτ έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ καθώς νίκησε στην έδρα της 2-0 την Τορίνο και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.


Οι Ρώσοι γνώριζαν ότι είχαν να κάνουν με μία αρκετά καλή ομάδα, η οποία παρ’ όλο που έπαιζε εκτός έδρας δεν θα κλεινόταν και έτσι κι έγινε.


Ωστόσο, τα πράγματα για την ομάδα του Βίλας Μπόας έγιναν πιο εύκολα όταν άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Αυτό γιατί στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπενάσι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο.


Έτσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν σε ένα γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου καθώς στο 38ο λεπτό, έπειτα από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Βίτσελ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή, δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.


Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Κρισίτο, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από το σουτ του Χουλκ που τράνταξε το δοκάρι των Ιταλών και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για το ρωσικό σύλλογο.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ζενίτ (Α. Βίλας Μπόας): Λοντίγκιν, Κρισίτο, Λουίς Νέτο, Σμόλνικοφ, Γκαράϊ, Σάτοφ, Χάβι Γκαρθία, Βίτσελ, Ντάνι, Χουλκ, Ρονδόν


Τορίνο (Τζ. Βεντούρα): Παντέλι, Μολινάρο, Μαξίμοβιτς, Μορέτι, Γκλικ, Νταρμιάν, Ελ Καντούρι, Γκάζι, Μπενάσι, Μαρτίνεζ, Κουαλιαρέλα







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.