Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο η Ζάλτσμπουργκ

Μια καταπληκτική Ζάλτσμπουργκ έπιασε νωρίς από το λαιμό τη Μπριζ και ''καθάρισε'' την πρόκριση από το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 26 λεπτά και με συνολικό σκορ 4-2 προχώρησε στους ''16''.

Μια καταπληκτική Ζάλτσμπουργκ έπιασε νωρίς από το λαιμό τη Μπριζ και ”καθάρισε” την πρόκριση από το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 26 λεπτά και με συνολικό σκορ 4-2 προχώρησε στους ”16”.

Έγειρε το γήπεδο…και λίγα ήταν!

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ντάκα βγήκε απέναντι στον Χόρβατ με τον τερματυφύλακα της Μπριζ να ανατρέπει τον επιθετικό από την Ζάμπια και τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι.Ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Νταμπούρ όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Χόρβατ να κρατάει το 0.

Έξι λεπτά όμως αργότερα η Σλάγκερ είδε την μπάλα στρωμένη από τον Βολφ και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους Αυστριακούς στο 16ο λεπτό.Στο 29ο λεπτό ο Ντάκα έκανε δύο τα γκολ της Ζάλτσμπουργκ νικώντας τον Χόρβατ σε πλάγιο τετ α τετ μετά την ασίστ του Πόνγκρατσιτς.

Στο 33ο λεπτό η Μπριζ έχασε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία με τον Γουέσλεϊ να μην μπορεί να νικήσει τον Βάλκε που έκανε σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν.Στο 43ο λεπτό ο Σλάγκερ από εκτελεστής στο πρώτο γκολ έγινε δημιουργός και ο Ντάκα έγραψε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Εκνευρισμένη Μπριζ, σκόραρε τελικά ο Νταμπούρ

Απογοητευμένη η Μπριζ μετά την κατρακύλα στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της πρόκρισης.Μια ευκαιρία με τον Φόρμερ έχασε και τον Βάλκε να κρατάει το μηδέν.Στο 73ο λεπτό ο Ντάκα άγγιξε το χατ ρικ και το 4-0 μετά το γύρισμα του Μιναμίνο που μπήκε λίγο πριν στο παιχνίδι.

Οι Βέλγοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν τους γηπεδούχους και αρκέστηκαν μονάχα σε κάποια σκληρά και ορισμένες φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.Στο 89ο λεπτό θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ με την απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φόρμερ.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νταμπούρ μετά το λάθος του Πουλέν και την ασίστ του Μιναμίνο.

Την Κυριακή(24/2) η Ζάλτσμπουργκ ταξιδεύει στη Βιέννη με ανεβασμένη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την Αούστρια στο ντέρμπι του πρωταθλήματος.(Μετάδοση από τα κανάλια novasports 18.00)

Ζάλτσμπουργκ:Βάλκε,Σαμασέκου,Νταμπούρ,Βολφ(63’Μιναμίνο),Γιουνούζοβιτς(71’Μβέπου),Ούλμερ,Ντάκα,Λάινερ,Πόνγκρατσιτς(77’Βάλτσι),
Σλάγκερ,Ονγκουένε

Μπριζ:Χόρβατ,Πουλέν,Άμραμπατ(63΄Ντιάτα),Γουέσλεϊ(84’Φόσεν),Σρίβερς,Βάνακεν,Ντένσβιλ,Φόρμερ,Ριτς,Μποναβεντούρ,Μέχελ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.