Θρίαμβος Τορίνο στο Μπιλμπάο (video)

Μετά από ένα εξαιρετικό σε εξέλιξη ματς, η Τορίνο πήρε τη νίκη με 3-2 στο Μπιλμπάο κόντρα στην Αθλέτικ και μαζί την πρόκριση για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Εύκολες προκρίσεις για Έβερτον, Νάπολι, Κλαμπ Μπριζ και Βόλφσμπουργκ.

Μετά από ένα εξαιρετικό σε εξέλιξη ματς, η Τορίνο πήρε τη νίκη με 3-2 στο Μπιλμπάο κόντρα στην Αθλέτικ και μαζί την πρόκριση για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Εύκολες προκρίσεις για Έβερτον, Νάπολι, Κλαμπ Μπριζ και Βόλφσμπουργκ.


Μπιλμπάο – Τορίνο 2-3





Το 2-2 του πρώτου ματς, είχε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς, με τους δύο αντιπάλους να προσφέρουν ένα εξαιρετικό ματς. Ο Κουαλιαρέλα έβαλε μπροστά την Τορίνο στο 16′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά ο Ιραόλα με γκολ στο 44′ έγραψε το 1-1. Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες έμελλε να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-2, αφού ο Μάξι Λόπεζ σκόραρε στο 45’+3′! Και πάλι η ομάδα του Βαλβέρδε είχε την απάντηση με τον Ντε Μάρκος να διαμορφώνει σκορ παράτασης στο 61′ (2-2) όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε ελάχιστα. Ο Νταρμιάν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ελ Καντουρί και στο 68′ σκόραρε για το τελικό 2-3, που έστειλε την Τορίνο στους 16 της διοργάνωσης.

Έβερτον – Γιούνγκ Μπόις 3-1




Η Γιούνγκ Μπόις έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο «Γκούντισον Πάρκ» κόντρα στην Έβερτον με τον Σανόγκο στο 13′. Το 1-4 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε ιδιαίτερες ελπίδες στους Ελβετούς και αυτό αποδείχθηκε γρήγορα παρά το προβάδισμά τους. Με δύο γκολ του Λουκάκου στο 25′ (πεν) και στο 30′ το ματς γύρισε «τούμπα» 2-1 ενώ ο Μιραλάς στο 42′ έγραψε το τελικό 3-1.

Νάπολι – Τράμπζονσπορ 1-0




Το 4-0 της Νάπολι στην Τραπεζούντα είχε μετατρέψει έτσι κι αλλιώς σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Σαν Πάολο απέναντι στην Τράμπζονσπορ. Οι «παρτενοπέι» διπλασίασαν τις νίκες τους με το τέρμα του Ντε Γκούζμαν στο 19′ να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Κλαμπ Μπριζ – Άαλμποργκ 3-0




Εύκολο έργο είχε η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην αδύναμη Άαλμποργκ. Το 1-3 της Δανίας δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας των Βέλγων, που πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους με τρία γκολ από Βάθκεθ (11′), Ουλαρέ (64′) και Μπολινιολί-Εμπομπό (74′) για το τελικό 3-0.

Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Βόλφσμπουργκ 0-0




Στο 0-0 έμειναν Σπόρτιγκ Λισαβόνας και Βόλφσμπουργκ, με τους Γερμανούς να περνούν στους 16 χάρη στο 2-0 του πρώτου παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες είχα από ένα δοκάρι με τον Τανάκα (45’+) και τον Ντε Μπρούινε (54′) με το παιχνίδι να είναι επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που δεν βρήκαν ποτέ όμως το δρόμο προς τα δίχτυα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.