Με πάθος για την ανατροπή

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Ντνίπρο, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League (22:05).

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Ντνίπρο, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League (22:05). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γράψουν ιστορία, καθώς αν τα καταφέρουν, θα είναι η πρώτη φορά, που θα ανατρέψουν ένα τέτοιο σκορ, σε νοκ άουτ αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλουν ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μεταφέρουν το άγχος στην πλευρά των Ουκρανών.


Ο Βίτορ Περέιρα ζήτησε από τους παίκτες του, πάθος και προσοχή, ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Σιόβα και Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας. Οι Ελαμπντελαουί και Μαζουάκου θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων.


Οι Φορτούνης, Ντοσεβί και Ντομίνγκες θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Μανιάτης, Φουστέρ, Χάρα, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Μποτία και Γιαννούλης, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Από την άλλη πλευρά, οι Ουκρανοί αναμένεται να παραταχθούν με τον Μπόικο στην εστία και τους Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο, στην άμυνα.


Οι Φέντορτσουκ, Κανκάβα και Ροτάν θα είναι οι τρεις μέσοι, με τους Μπέζους, Κολοπλιάνκα και Ζουζούλια να αποτελούν την τριπλέτα της επίθεσης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακ Κέλι από την Ολλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.