Από το …τηλεμάρκετινγκ στους ομίλους!

Ο πρώην υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να το πιστέψει...

Ο πρώην υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να το πιστέψει…

Ο σκόρερ των δύο γκολ της Έστερσουντ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά Σαμάν Γκόντος, πριν από τέσσερα χρόνια είχε παρατήσει το ποδόσφαιρο και δούλευε ως τηλεφωνητής σε εταιρία τηλεμάρκετινγκ, μέχρι να απολυθεί καθώς δεν έφερνε τις αναγκαίες πωλήσεις. Μία τετραετία μετά, απολαμβάνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Το μόνο που σκέφτηκα μετά το ματς ήταν ότι έπρεπε να πάω για αντιντόπινγκ. Αυτό ήταν πιο δύσκολο ακόμα και από το ματς! Ήταν μία φανταστική βραδιά, δεν ήμουν ήρωας, κέρδισε η ομάδα, απλά εγώ ήμουν τυχερός που πέτυχα δύο γκολ. Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς νιώθω. Δεν έχω λόγια», είπε στην Sportblade μετά το ματς ο Γκόντος, ο οποίος είχε προβλέψει στον σουηδικό Τύπο πριν από το παιχνίδι τη νίκη της ομάδας του με 2-0:

«Σας είχα πει ότι θα νικούσαμε 2-0. Το πιστεύαμε όλοι. Μας λέγατε ότι είμαστε σοκαρισμένοι μετά το πρώτο ματς αλλά σας έλεγα ότι ήμασταν 100% σίγουροι. Στο πρώτο γκολ μου φάνηκε ότι ήμουν οφσάιντ, αλλά αυτός δεν ήταν λόγος να σταματήσω την προσπάθεια. Ο διαιτητής ήταν καλός! Μετά το μόνο που ήθελα ήταν να πετύχω κι άλλο γκολ. Ήρωας ήταν ο τερματοφύλακας Κεϊτά που μας έσωσε στο τέλος.
Στο σφύριγμα της λήξης όλα κινούνταν σε αργή κίνηση. Δεν ήξερα αν έπρεπε να ουρλιάξω ή να χορέψω. Έτσι έκατσα λίγο να ηρεμήσω με τον Νούρι. Μου είπε ”έχεις καταλάβει τι κάναμε;”. Ακόμα δεν έχω καταλάβει. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και πιθανότατα της ζωής μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.