Λίβερπουλ – Σπάρτα Πράγας 6-1: Έκανε… πάρτι

Σαρωτική η Λίβερπουλ... σκόρπισε την Σπάρτα Πράγας επικρατώντας 6-1 και με συνολικό σκορ 11-2 πέρασε στην φάση των οκτώ του Europa League

Απολαυστική η Λίβερπουλ, χάρισε γκολ και θέαμα στους φίλους της ομάδας που για μία ακόμη φορά γέμισαν τις κερκίδες του ιστορικού Άνφιλντ.

Επικρατώντας 6-1 της Σπάρτα Πράγας, η ομάδα του Κλοπ πέρασε με συνολικό σκορ… 11-2 (1-5 το σκορ του πρώτου αγώνα) στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δυνατά δεκάλεπτα στις αρχές κάθε ημιχρόνου.

Στο 7΄ με τον Νούνιες (1-0), στο 8΄ με τον Κλάρκ (2-0), στο 10΄ με τον Σαλάχ (3-0) και στο 14΄ με τον Χάκpο (4-0), οι “κόκκινοι” πέτυχαν τέσσερα γκολ “παγώνοντας” τους αντιπάλους τους που με δυσκολία… πατούσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 42΄ σε μία από τις ελάχιστες – αν όχι η μοναδική – επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ, οι Τσέχοι μείωσαν με τον Μπιρμάνσεβιτς.

Το σκηνικό στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ήταν ίδιο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Στο 48΄ ο Σζομποσζλάι ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 5-1, ενώ στο 55΄ από το σουτ του Έλιοτ και την παρέμβαση του Χάκπο (άλλαξε πορεία η μπάλα) έγινε το 6-1.

Ο Κλοπ είχε όλη την ευχέρεια να συνεχίσει τον – διαδικαστικού πλέον χαρακτήρα – αγώνα, με πολλές αλλαγές κι΄ έτσι αποφάσισε να κάνει δοκιμές, ρίχνοντας στον αγώνα τον Τσιμίκα (46΄ αντί του Γκόμες), τον Έλιοτ, ακόμη και τον Πολωνό Μουσιαλόφσκι.

Το γήπεδο είχε… γείρει και η Λίβερπουλ… μονότονα έψαχνε και γι΄άλλα γκολ, ωστόσο σε πολλές περιπτώσες ο Βίνταλ κατάφερε να σταματήσει τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων του.

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Ρόμπερτσον, Γκόμες (46΄ Τσιμίκας), Κουανσά (66΄ Φαν Ντάικ), Μπράντλεϊ, Εντό (46΄ Εντό), Σζομποσζλάι, Κλαρκ (74΄ Μουσιαλόφσκι), Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιες (46΄ Έλιοτ)

Σπάρτα Πράγας: Βιντάλ, Ζελένι, Πρεσιάδο, Βίτικ, Λάτσι (58΄ Σάντινεκ), Καιρίνεν, Μπιρμάνσεβιτς (66΄ Τούτσι), Κρέιτσι, Ρίνες (46΄ Πάνακ), Σολμπάκεν (75΄ Βίντρα), Κούτσια (58΄ Χαράσλιν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.