Ρέτσος : «Παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι στην διάρκεια του παιχνιδιού»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα (5-2) σχολίασε το νέο ξεκίνημα της ομάδας του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Υπήρχε λίγο ατυχία στο ότι το γκολ δεν ήταν δικό μου και ήταν αυτογκόλ αλλά εγώ κρατάω τα θετικά, είναι μια νίκη που χρειαζόμασταν σαν ομάδα. Σαν πρώτη εμφάνιση με τον νέο προπονητή, δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε, δείξαμε ότι είμαστε εδώ και νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό το ποδόσφαιρο. 

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε τακτικά, αλλά νομίζω πως παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι στην διάρκεια του παιχνιδιού. Τον προηγούμενο αγώνα των χάσαμε στις λεπτομέρειες, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εκεί φύγαμε με τον έναν βαθμό και ήταν άτυχο αποτέλεσμα για εμάς. Δείξαμε παρά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε για 90 λεπτά σοβαρότητα, είμασταν συγκεντρωμένοι και με τέτοιες αποδόσεις μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

Το πλάνο ήταν να ήμαστε μέσα και στους τρεις στόχους, θα μας άρεσε περισσότερο να είμαστε στο Europa League, αλλά και το Conference είναι Ευρώπη, υπάρχουν εξίσου καλές ομάδες εκεί, εμείς κοιτάμε μπροστά, είμαστε κοντά στην πρώτη θέση, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και την Δευτέρα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.