ΑΕΚ: Έχει μάθει στα δύσκολα, παίζει για να κερδίζει

Η ΑΕΚ πήγε στο Άμστερνταμ με σημαντικές απουσίες, αλλά δεν πρόκειται να καθίσει να κλαίει πάνω απ' αυτά, αλλά να δώσει τα πάντα για να πάρει τη νίκη που θα την διατηρήσει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο.

Πήγε η ΑΕΚ λέει με σημαντικές απουσίες στο Άμστερνταμ για το κρίσιμο ματς με τον Άγιαξ, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει το μέλλον της στην Ευρώπη. Ε και; Πρώτη φορά είναι φέτος που η ΑΕΚ πηγαίνει σε έναν αγώνα με απουσίες βασικών παικτών; Φυσικά και όχι… Εννοείται πως ο αγώνας με τον Άγιαξ είναι πολύ δύσκολος και η ολλανδική ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη από την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση. Η έλευση του Φαν’τ Σχιπ διόρθωσε πολλές ανορθογραφίες στο παιχνίδι του Άγιαξ, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να τρομοκρατήσει την ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που όντως ταξίδεψε στο Άμστερνταμ με σοβαρά προβλήματα όπως του τιμωρημένου Γκατσίνοβιτς, του βασικού της τερματοφύλακα φέτος, Στάνκοβιτς, του αρχηγού της Σέρχιο Αραούχο, αλλά και των τραυματιών, Πινέδα και Πόνσε. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα όμως ουδέποτε στάθηκε στις απώλειές της. Όποιοι έμπαιναν να παίξουν έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν, υπηρετούσαν το πλάνο του προπονητή τους. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει μάθει στα δύσκολα κι αυτό την γεμίζει αυτοπεποίθηση σε κάθε δυσκολία που της παρουσιάζεται. Η ΑΕΚ έχει μάθει να παίζει για να κερδίζει, είτε με τον Πινέδα και τον Αραούχο στην ενδεκάδα της, είτε χωρίς αυτούς ή όποιον άλλον θέλετε να βάλουμε στη θέση των απόντων.

Δείτε τι δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος.

Έτσι και στο Άμστερνταμ, η ΑΕΚ που της αρκεί ένας βαθμός για να προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση του Conference League θα παίξει για να κερδίσει. Ο “Αίαντας” μπορεί να έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα αλλά έχει και αδυναμίες και η ΑΕΚ τους παίκτες που μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Εάν οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ουσία στο παιχνίδι τους, παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και κερδίσουν κάθε μονομαχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο τότε ο στόχος τους θα επιτευχθεί. Απλά και ωραία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.