Αλμέιδα: «Έχω μεγάλες προσδοκίες, εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες μου»

Στον «τελικό» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ (14/12, 22:00, MC Novasports.gr) στο Άμστερνταμ αναφέρθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου, ενώ υπογράμμισε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες που προπονεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι η ΑΕΚ στον όμιλο του «θανάτου» και την ευρωπαϊκή της συνέχεια: «Έχω σκεφτεί πολύ και συνεχίζω να σκέφτομαι. Έχω ακόμα μια μέρα για να σκεφτώ. Πιστεύω πως οι παίκτες που προπονώ έχουν καταφέρει να είναι ανταγωνιστικοί. Έχουν δείξει χαρακτήρα και όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά είναι σημαντικό που έχουμε πιθανότητες για τη συνέχεια. Για να καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες και μπορώ να πω ότι έχω μεγάλες προσδοκίες για αύριο. Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, που έχει αλλάξει προπονητή και λίγο τον τρόπο παιχνιδιού του. Έχει βελτιώσει τα αποτελέσματά του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε πάντα, να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο».

Για το αν το παιχνίδι θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση: «Όχι, η νοοτροπία μας είναι πάντα η ίδια. Δεν θα μας επηρεάσει ένα παιχνίδι για το πως θα συνεχίσουμε ή όχι. Εμείς ψάχνουμε εδώ ένα θετικό αποτέλεσμα καταλαβαίνονταν ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ούτε ένα θετικό ούτε ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε και που πιστεύουμε».

Για το τί διαφορετικό περιμένει από τον Άγιαξ και που έχει πει στους παίκτες του να συγκεντρωθούν: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία και σύστημα. Έχουν αλλάξει θέσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Αυτό που μεταφέρω στους παίκτες είναι το πως παίζει ο αντίπαλος, να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι πως θα είναι οι δικοί μου παίκτες. Αν είναι καλά τότε θα απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει πολλούς νεαρούς παίκτες, εμείς έχουμε καλούς παίκτες, όλοι έχουμε τη διάθεση να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Σίγουρα θα δούμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Κυρίως γιατί βρισκόμαστε σε έναν από τους ναούς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Την τελευταία φορά βρέθηκα εδώ το 2000. Έβλεπα τους παίκτες που έχουν περάσει εδώ στις φωτογραφίες και μπορώ να πω ότι χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο γήπεδο. Μου δίνει όρεξη και διάθεση και οι παίκτες μου μου δίνουν αυτή την εμπιστοσύνη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.