Ροντινέι: “Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας” (video)

Ο Ροντινέι μίλησε στη συνέντευξη τύπου εν όψει Τσουκαρίτσκι και εξέφρασε πίστη πρόκρισης.

Ο Ροντινέι μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού για το ματς της Πέμπτης (31/08, 21.00, MC LIVE Novasports.gr) για τη ρεβάνς της φάσης των playoff του UEFA Europa League με την Τσουκαρίτσκι αναφέροντας:

“Η ομάδα μας είναι κάθε μέρα και καλύτερη. Η ατμόσφαιρα είναι κάθε μέρα και πιο καλή. Ξέρουμε πως έχουμε κάνει ένα καλό ματς με καλό αποτέλεσμα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θέλουμε να ολοκληρώσουμε την πρόκρισή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά νιώθουμε καλά και θεωρούμε πως είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε.

Eίμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Πιστεύω πως είναι πολύ βελτιωμένη η ομάδα. Είμαι από τους πρώτους που γνώρισα τον προπονητή Υπάρχει μεγάλη εξέλιξη. Οι νέοι παίκτες συνεισφέρουν. Έχουμε μία ομάδα καλή και με έμπειρους παίκτες. Οι παλιοί θα βοηθήσουν τους νέους. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι νικητής και δεν υπάρχει χρόνος. Φέτος μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πρέπει πάντα να κερδίζει.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί προσπάθεια και αλλαγές γιατί τα ευρωπαϊκά ματς είναι δύσκολα. Πιστεύω όμως σε μένα και στους συμπαίκτες μου. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.