Φράνκεν: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι όμορφο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Γκενκ, Βάουτερ Φράνκεν, είναι αισιόδοξος για την ανατροπή των δεδομένων στη ρεβάνς του γ' προκριματικού του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 στο πρώτο παιχνίδι με το γρήγορο γκολ του Φορτούνη, όμως ο τεχνικός των Βέλγων, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι οι παίκτες του μπορούν να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην Cegeka Arena αύριο.

«Ήμασταν σε καλή κατάσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είχαμε σχεδόν κανένα πρόβλημα, εκτός από τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Εκτός από εκείνη τη φάση, εξουδετερώσαμε τον Φορτούνη σε όλο το παιχνίδι. Toν Μασούρα το ίδιο. Αυτοί είναι πολύ καλοί παίκτες. Πρέπει να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για αυτό. Όταν παίζουμε επιθετικά, διαβάζω στον Τύπο ότι δίνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Όταν είμαστε σε σωστές θέσεις και ο αντίπαλος δεν μπορεί να περάσει, τότε σημαίνει ότι αυτός δεν έπαιξε καλά. Πλέον δεν ξέρω τι μπορούν ακόμα να κάνουν οι αμυντικοί μας για να θεωρούνται καλοί.

Επιπλέον, η ομάδα ένιωσε ότι μπορεί να κάνει κάτι παίζοντας ποδόσφαιρο απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Αν μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τους χώρους την Πέμπτη και να έχουμε αυτοπεποίθηση με την μπάλα, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Το κλειδί βρίσκεται στο να πιστεύουμε στο δικό μας παιχνίδι. Αν μπορούμε να εμπλουτίσουμε λίγο περισσότερο το παιχνίδι μας, είμαι αισιόδοξος. Πραγματικά δεν χρειάζεται να τονίζω την αξία αυτού του αγώνα. Δεν μας λείπει το κίνητρο. Δεν βλέπω ούτε δείγμα δισταγμού, το αντίθετο. Βλέπω πολλή ενέργεια στην ομάδα. Αυτό ίσχυε ήδη με την Σερκλ Μπριζ και δεν διαφέρει κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη», είπε συγκεκριμένα ο Φράνκεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.