AEK Λάρνακας-Ρεν 1-2: Σοκ στο τέλος! (hls)

Οι Κύπριοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα οι Βρετόνοι πήραν το τρίποντο.

Ιστορική πρεμιέρα για την ΑΕΚ που υποδέχθηκε τη Ρεν στο «ΑΕΚ Αρένα» στο οποίο για πρώτη φορά θα διεξήχθη αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα πάντα από άποψη σκορ κρίθηκαν σε 5 λεπτά στο πρώτο μέρος με τους Βρετόνους να παίρνουν προβάδισμα στο 29’ με ωραίο γκολ του Τεατέ, αλλά οι Κύπριοι αντέδρασαν άμεσα αφού 4 λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Όιερ.

Στο δεύτερο μέρος οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι, η ΑΕΚ Λάρνακας αν και πιέστηκε κράτησε, αλλά στο 90+4′ με φοβερό τρόπο Ασινιόν έδωσε τη μεγάλη νίκη στη γαλλική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως στον έτερο αγώνα του 2ου ομίλου η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε με 2-1 της Ντινάμο Κιέβου.

Την επόμενη αγωνιστική οι Κύπριοι αγωνίζονται στην Κρακοβία (ουδέτερο γήπεδο) με την Ντινάμο Κιέβου ενώ οι Βρετόνοι φιλοξενούν την Φενέρμπαχτσε.

ΑΕΚ Λάρνακας: Πίριτς, Ροσάλες (46′ Χριστοφόρου), Μιλίτσεβις, Τόμοβιτς, Γκαρσία, Λουίς Γκουστάβο, Σανχούρχο, Φαράζ, Άλτμαν (63′ Γκιούρτσο), Τριτσκόφσκι (79′ Πονς), Ολατούντζι (79′ Λόπες)

Ρεν: Μανταντά, Τραορέ, Ροντόν, Τεατέ, Μέλινγκ (57′ Τεριέ), Τάιτ, Σανταμαρία, Μέγερ (83′ Ασινιόν), Σουλεμάνα, Τρουφέ, Αμπλίν (57′ Μπουριζό)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.