Βαλμπουενά: Ένα χρόνο μετά, ίδιο σημείο, άλλη κατάληξη! (vids)

Πήρε το... αίμα του πίσω ο Γάλλος!

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχει θάρρος. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Δεν σκέφτηκα το πέναλτι με την Λουντογκόρετς». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Ματιέ Βαλμπουενά μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League με 4-3 στα πέναλτι υπέρ της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή, έδειξε γιατί είναι ο εκ των ηγετών στα αποδυτήρια της ομάδας και δε φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη στο τελευταίο πέναλτι, αν και ένα χρόνο πριν ήταν εκ των μοιραίων στον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ήταν 10 Αυγούστου του 2021 και οι Ερυθρόλευκοι έμεναν εκτός συνέχειας με τον πολύπειρο άσσο να είναι μεταξύ των παικτών που αστόχησαν από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι. Όπως και τότε έτσι και τώρα ο ίδιος δεν στάθηκε στο τι έγινε, αλλά στο πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει ανασυγκρότηση και να βελτιωθεί εν όψει της ευρωπαϊκής συνέχειας.

Πέρυσι το είχαν καταφέρει και κατάφεραν να μπουν στους ομίλους του Europa League, αποκλείοντας (ξανά) την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Φέτος για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επιβληθούν του Απόλλωνα Λεμεσού. Μια δύσκολη αποστολή για τους Πειραιώτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στο καλύτερο… φεγγάρι τους, αλλά όπως τόνισε και ο Βαλμπουενά, «ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος με ιστορία και το ότι συμμετέχει συνέχεια στην Ευρώπη το αποδεικνύει. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και να δουλέψουμε πολύ».

Αν θα καταφέρει να περάσει την κυπριακή ομάδα ή αν θα αποκλειστεί και θα συνεχίσει στους ομίλους του Conference League μένει να φανεί στο γήπεδο...


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.