Γουέστ Χαμ: Ξεκίνησε έρευνες για την επίθεση στους Γερμανούς

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκαν οι δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Europa League, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι κατήγγειλαν πως δέχτηκαν επίθεση στο γκολ της αγγλικής ομάδας και πως είχαν την αίσθηση πως οι Άγγλοι ήταν έτοιμοι να τους ορμήσουν οποιαδήποτε στιγμή.

Χαρακτηριστικά, η διοίκηση των “σφυριών” αναφέρει: “Υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά και όποιος ταυτοποιηθεί, τα στοιχεία του θα πάνε στην αστυνομία. Θα αποβληθούν επ’ αόριστον από τους αγώνες μας και δε θα μπορούν να δουν τη Γουέστ Χαμ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές”.

Στο ηχητικό απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Φίλιπ Χόφμαϊστερ τονίζει: “Δεχόμαστε επίθεση! Πέταξαν τα ακουστικά από τον συνάδελφό μου, Τιμ. Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται κι αν μπορεί να έρθει ασφάλεια εδώ. Έχεις συνεχώς την αίσθηση πως θα σου ορμήσει κανένας από πίσω για να σε χτυπήσει εδώ πέρα. Το όνειρο που είχα για το αγγλικό ποδόσφαιρο κατέρρευσε”.

Το σχετικό απόσπασμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.