«Αυτό το τρόπαιο είναι και δικό σου»

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο αποκάλυψε στον ολλανδικό Τύπο το περιεχόμενο ενός SMS από τον Ουνάι Έμερι τη βραδιά που η Σεβίλλη κατέκτησε το περσινό Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο αποκάλυψε στον ολλανδικό Τύπο το περιεχόμενο ενός SMS από τον Ουνάι Έμερι τη βραδιά που η Σεβίλλη κατέκτησε το περσινό Γιουρόπα Λιγκ.


Οι Ανδαλουσιάνοι υποδέχονται τη Φέγενορντ απόψε για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του θεσμού και το ολλανδικό περιοδικό Voetbal International ζήτησε από τον παίκτη του ΠΑΟΚ να αναλύσει την ισπανική ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι. Ο Μαντούρο δήλωσε πως ο Έμερι του έχει ζητήσει και από τη δική του πλευρά πληροφορίες από τους συμπατριώτες του, ενώ αναφέρθηκε στα ατού της ισπανικής ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαντούρο:


«Ο Ουνάι Έμερι με ρώτησε αν μπορούσα να του πω πώς είναι η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στη Φέγενορντ. Ήξερε όμως τα περισσότερα, για τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, την αλλαγή τερματοφύλακα και τα υπόλοιπα. Πλέον δεν έχουν μείνει στην ομάδα πολλοί παίκτες από τότε που έπαιζα εγώ. Έπρεπε να πουλήσει παίκτες και τώρα είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση.


Φέτος ξεκίνησε καλά και περιμένω η Φέγενορντ να περάσει ένα δύσκολο απόγευμα. Το γεγονός ότι παίκτες όπως οι Μπανέγκα, Ρέγες και Ντεουλοφέου είναι στον πάγκο δείχνει πόσο μεγάλη ποιότητα έχει στο ρόστερ της. Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ πέρσι ήταν ένα φανταστικό κατόρθωμα. Κανείς δεν το περίμενε με τόσους παίκτες να έχουν φύγει. Προσωπικά είχα ανάμικτα συναισθήματα, καθώς μόλις πριν από τρεις μήνες ήμουν με αυτούς τους παίκτες στον ίδιο αγωνιστικό χώρο. Όμως το βρήκα πολύ ωραίο όταν εκείνη την ημέρα ο Ουνάι Έμερι μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ”αυτό το τρόπαιο είναι και δικό σου”. Κάτι που όντως ισχύει, αφού είχα παίξει στον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.


Από τη δική μου εμπειρία για την προετοιμασία της ομάδας, οι παίκτες θα σχηματίσουν έναν κύκλο μέσα στο γήπεδο και ο ένας θα ενθαρρύνει τον άλλον. Στις εξέδρες επικρατεί τρέλα. Η Σεβίλλη δεν είναι ομάδα που προωθεί την ατομική ποιότητα, το σύνολο έχει μεγαλύτερη σημασία. Επίσης, ο προπονητής είναι πολύ δημοφιλής και 90 λεπτά δεν σταματάει να δίνει εντολές. Οι παίκτες όμως το δέχονται αυτό και ανταποκρίνονται. Αγωνιστικά, η Σεβίλλη παίζει με επιθετικά ακραία μπακ, οπότε όταν η Φέγενορντ έχει τη μπάλα υπάρχει χώρος στις πλευρές και αν παίξει καλά, η ομάδα μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.