Λιόν-Γουέστ Χαμ 0-3: Θρίαμβος για τα “σφυριά”, στα ημιτελικά με Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (hls)

Η Γουέστ Χαμ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη Γαλλία επικράτησε με 3-0 της Λιόν και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Λιόν και Γουέστ Χαμ δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως τα “σφυριά” χρειάστηκαν έξι λεπτά για να πάρουν προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά ο Ντόουσον έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Πόλερσμπεκ και έγραψε το 1-0 στο 38′. Στο 44ο λεπτό ο Ράις βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για την Γουέστ Χαμ. Οι Άγγλοι επέστρεψαν από τα αποδυτήρια με τον ίδιο ρυθμό και ο Μπόουεν, μετά την εξαιρετική κάθετη του Φορνάλς σκοράρει το 3-0 στο 48′. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες νίκησε με 3-0 στην έδρα της Λιόν και “πέταξε” για τους “4” της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ η Γουέστ Χαμ θα συναντήσει την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία επικράτησε με 3-2 επί της Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νόου”. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου και η ρεβάνς στις 5 Μαϊού.

Οι συνθέσεις:

Λιόν (Πέτρε Μποζ): Πόλερσμπεκ, Γκούστο, Ντεναγιέρ (89′ Ρεν Αντελαΐντ), Λουκεμπά, Έμερσον, Ντομπελέ (46′ Πακετά), Μέντες, Φεβρ (46′ Τετέ), Αουάρ (71′ Μπαρκoλά), Τοτό-Εκαμπί και Ντεμπελέ

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες):Αρεόλα, Κουφάλ, Ντόουσον, Ντιό, Τζόνσον, Σούτσεκ, Ράις (90′ Μπενραχμά), Φορνάλς, Λαντσίνι (77′ Νόμπλε), Αντόνιο και Μπόουεν.7′ Νόμπλε), Αντόνιο (84′ Γιαρμολένκο) και Μπόουεν.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.