Ολυμπιακός – Άιντραχτ: Φουλ για πρόκριση οι “ερυθρόλευκοι”

Τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους "16" του Europa League θέλει απόψε (19:45) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άιντραχτ, την οποία θα υποδεχτεί στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να πάρουν… ρεβάνς για την ήττα στη Γερμανία και να μπουν για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης μέσω της πρώτης θέσης του ομίλου. Βεβαίως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και εξήγησε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Παρόλα αυτά, άπαντες στον “στρατόπεδο” του Ολυμπιακού γνωρίζουν τη σημασία του αποψινού αγώνα και τι θα σημάνουν ενδεχόμενοι τρεις βαθμοί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην Άιντραχτ, η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Κόστιτς. Αντίθετα, στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος, πάντως, δεν είναι στο 100%.

Διαιτητής θα είναι ο Λευκορώσος, Αλεξέι Κουλμπάκοφ με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζουκ και Ολεγκ Μασλιάνκο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Βίκτορ Σίμουσικ και στο VAR οι Ιταλοί, Πάολο Βαλέρι και Φιλίπο Μέλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.