Ολυμπιακός: Ερωτηματικό ο Μασούρας

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Γιώργου Μασούρα κόντρα στην Αντβέρπ. Ποια η κατάσταση του Έλληνα μέσου.

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Αντβέρπ την Πέμπτη στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (16.09, 22.00, MC Novasports.gr). Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την εντός έδρας ισοπαλία στο Φάληρο με τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, αναζητούν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει το ιδεατό προφίλ του Ολυμπιακού μέσα από μοτίβα και συστήματα και ήδη έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι πρωταθλητές απέναντι στους Βέλγους.

Σ’ αυτή την ενδεκάδα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας μεσος μπορεί να έχει αποθεραπευτεί, ωστόσο η μακρά διάρκεια αποχής απ’ τις προπονήσεις προβληματίζουν τον Μαρτίνς και προφανώς δεν προτίθεται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του σ’ έναν τόσο κρίσμο αγώνα υψηλότατου επιπέδου. Ο Μασούρας μπορεί να βρεθεί στην αποστολή, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μην πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η απουσία του Μαντί Καμαρά και του Γιώργου Μασούρα ήταν πασιφανείς στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την ενέργεια του Καμαρά στη μεσαία γραμμή, ούτε φυσικά την αμεσότητα στην εκτέλεση του Γιώργου Μασούρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.