Κουσέιρο: «Η Λοκομοτίβ ήταν πιο δυνατή»

Ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας θα διεκδικήσει ολοκληρωτικά την πρόκριση στην αναμέτρηση κόντρα στην Στουρμ Γκρατς εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Κουσέιρο. Ο τεχνικός των Ρώσων στη συνέντευξη Τύπου δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γκολ που δέχθηκε ο Αραμπατζής τονίζοντας πως δεν ήταν αστείο.

Ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας θα διεκδικήσει ολοκληρωτικά την πρόκριση στην αναμέτρηση κόντρα στην Στουρμ Γκρατς εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Κουσέιρο. Ο τεχνικός των Ρώσων στη συνέντευξη Τύπου δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γκολ που δέχθηκε ο Γιάννης Αραμπατζής τονίζοντας πως δεν ήταν αστείο.

Αρχικά ο Κουσέιρο τόνισε: «Πιστεύω πως σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Και οι δύο ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες και τα δύο παιχνίδια ήταν ποιοτικά, αλλά πιστεύω πως η Λοκομοτίβ ήταν πιο δυνατή σήμερα και πήρε δίκαια τη νίκη» και συνέχισε: «Το τελικό παιχνίδι για μας θα είναι με τη Στουρμ και μετά από αυτό το ματς θα δούμε τη μοίρα μας. Στα λάθη που κάνουμε τα αναλύουμε μετά. Σήμερα, μετά το 0-1, χάσαμε λίγο το παιχνίδι. Μετά το 1-1 πρεσάραμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να σηκώσει το κεφάλι. Παραδεχόμαστε ότι με όλες τις δυσκολίες που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αντιλαμβανόμαστε πλήρως όλη τη σοβαρότητα των παικτών της και συγκεντρώσαμε όλη την προσοχή μας».

Όσο για το αν έχει δει παρόμοιο γκολ με αυτό που έβαλε ο Μαϊκόν κάνοντας το 1-2 (ο Ρώσος δημοσιογράφος το χαρακτήρισε «αστείο γκολ»).
«Ναι, έχω δει! Δεν είναι η πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο που ο τερματοφύλακας προσπαθεί να ντριμπλάρει. Ο Μαϊκόν εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και το γκολ μπήκε κανονικά. Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον παίκτη. Ήταν κανονικό το γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.