ΑΕΚ: Η “μάχη” για τον τίτλο δεν τελείωσε ακόμα

Ο θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού ανήκει στο παρελθόν και η ΑΕΚ έχει μπροστά της ακόμα μία δύσκολη "μάχη" που πρέπει να κερδίσει εάν θέλει να είναι "αγκαλιά" με το πρωτάθλημα.

Ο ενθουασιασμός και η βεβαιότητα που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου στην Σούπερ Λιγκ είναι απόλυτα φυσιολογικά μετά τον θρίαμβο της ομάδας τους επί του Παναθηναϊκού. Με το 3-0 όμως δεν τελείωσε τίποτα στην “μάχη” για την κατάληψη της κορυφής και πλέον το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ακόμα ένα δύσκολο ματς που την περιμένει, αυτό με τον “πληγωμένο” ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κανένας αντίπαλος δεν έχει τεθεί νοκ-άουτ σε ότι έχει να κάνει με την διεκδίκηση του τίτλου μέχρι να το κρίνουν οι αριθμοί. Κι όσο αυτοί αφήνουν το πρωτάθλημα ανοικτό, τόσο και ο καθένας μπορεί να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων, αλλά είναι ακόμα μέσα στην υπόθεση τίτλος και φυσικά μπορεί να πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Το ίδιο και η Ένωση από τη δική της πλευρά.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτελεί οδηγό για τα απαιτητικά ματς που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια στο δρόμο προς την κορυφή. Φυσικά και η Ένωση είναι το φαβορί για τον τίτλο, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εναντίον του ΠΑΟΚ υπάρχει μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν της εξασφαλίζει ότι θα συνεχιστεί και το βράδυ της Κυριακής.

Το μομέντουμ, η ψυχολογία είναι με την ΑΕΚ, το ίδιο και η φόρμα. Η πίεση δεν βρίσκεται στην ΑΕΚ αλλά στους αντιπάλους της. Η ΑΕΚ το μόνο που έχει να κάνει είναι να βγει στο γήπεδο και να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Εάν το κάνει αυτό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.