Έμεινε στους μηδέν βαθμούς (video)

Ένα ημίχρονο άντεξε η ΑΕΚ στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ από την οποία ηττήθηκε με 3-1. Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη για την Ένωση σε ισάριθμα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, με τις ελπίδες της για πρόκριση να εξανεμίζονται.

Ένα ημίχρονο άντεξε η ΑΕΚ στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ από την οποία ηττήθηκε με 3-1. Το γκολ του Σίτσεφ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έκοψε τα πόδια των παικτών του δικεφάλου που είχαν τις ευκαιρίες κυρίως με το Μπέλεκ να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη για την ΑΕΚ σε ισάριθμα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, με τις ελπίδες της για πρόκριση να εξανεμίζονται.

Τα αρχικά πλάνα
Με σύστημα  4-3-3  ξεκίνησε το παιχνίδι ο Κωστένογλου έχοντας κάτω απ’ τα δοκάρια τον Αραμπατζή και στην άμυνα τους Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά και Κοντοέ. Σε ρόλο αμυντικού χαφ στη μεσαία γραμμή ο Γκέντσογλου και μπροστά του οι Βάργκας-Κάρλος και στην τριάδα της επίθεσης ο Λαγός αριστερά, ο Μπέρνς δεξιά και Μπέλεκ στην κορυφή.

Ο τεχνικός της Λοκομοτίβ Ζοσέ Κουσέιρο  ξεκίνησε με τους  Γκιγιέρμε, Θαπατέρ, Μπούρλακ, Γκλουσάκοφ, Ίμπρισιτς, Σίτσεφ, Ιγκνατίεφ, Ντα Κόστα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Μαϊκόν επίσης σε ένα κλασικό 4-3-3

Έλεγξε το ρυθμό η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έχοντας αρκετές απουσίες και λίγες ελπίδες πήγε στη Ρωσική πρωτεύουσα προκειμένου να παίξει το τελευταίο της χαρτί σε ότι αφορά τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι παίκτες της Λοκομοτίβ μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 12ο λεπτό είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι
Ο Σίτσεφ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες κι έπιασε δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Αραμπατζής έπεσε και απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία.
Η ΑΕΚ που από την αρχή έδειξε στις αγωνιστικές της προθέσεις ότι δεν επιθυμεί να κλειστεί πίσω και να παίξει ρόλο κομπάρσου στο ματς.
Στο 15′ μάλιστα έχασε μια καταπληκτική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να βάλει φωτιά στο ματς
Έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μπερνς, ο Μπέλεκ βγήκε “στην πλάτη” της άμυνας της Λοκομοτίβ, και βρέθηκε μόνος του απέναντι απ’ το Γκιγιέρμε, όμως το πλάσέ του δεν ήταν καθόλου καλό και απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα των Ρώσων!
Από κει και πέρα η ΑΕΚ κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού μην επιτρέποντας στους Ρώσους να δημιουργήσουνε προβλήματα. Μοναδική στιγμή που ανησύχησε η άμυνα της ΑΕΚ ήταν στο 32ο λεπτό, όταν ο Γιανμπάεφ ξεπέρασε τον Βάργκας από αριστερά, έκανε μια… περίεργη σέντρα-σουτ και ανάγκασε τον Αραμπατζή να παρεμβληθεί στην παράλληλη πορεία της και να διώξει σε κόρνερ.

Γκολ με το καλημέρα και καληνύχτα Γιουρόπα
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την ΑΕΚ αφού πριν καλά καλά συμπληρωθούν 2 λεπτά δέχθηκε γκολ.
Ο Ομπίνα ταλαιπώρησε τον Κοντοέ, μπήκε στην μεγάλη περιοχή από αριστερά, σέντραρε από αριστερά για τον επερχόμενο Σίτσεφ που με κεφαλιά σε κενό τέρμα έκανε το 1-0
Στο 58′ ο σκόρερ του ματς Σίτσεφ έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Κάλα ήθελε να κάνει ντριπλες  μέσα στην περιοχή, γλίστρησε όμως για καλή του τύχη ο Σίτσεφ σε κενό τέρμα κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ!!
Ο Κωστένογλου βλέποντας την ομάδα του να βρισκεται πίσω στο σκορ αποφάσισε μνα παιξει και το τελευταίο του χαρτί ρίχνοντας στο 66ο λεπτό το Λεονάρντο στο παιχνίδι.
Πριν όμως ο Βραζιλιάνος προλάβει να ζεσταθεί και να φανεί απειλητικός η Λοκομοτίβ διπλασίασε τα τέρμα της στο 71ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Ο Σίτσεφ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, ο Κάλα τον ανέτρεψε και ο Μπέκελ έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι με τον αρχηγό της Λοκομοτίβ να ευστοχεί και να γράφει το 2-0
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-0 θα ήταν το τελικό σκορ του ματς ο Σιαλμάς που είχε πάρει τη θέση του Λαγού μείωσε στο 88′ και έδωσε ενδιαφέρον για τα τελευταία 2 λεπτά συν τις καθυστερήσεις. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Σιαλμάς με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Και ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν βγει σχεδόν όλοι μπροστά και πίεζαν για την ισοφάριση ήρθε το γκολ του Καϊσέδο στις καθυστερήσεις να σβήσει και τις τελευταίες ελπίδες του δικεφάλου.
Κάθετη μπαλιά του Σίτσεφ στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, ο Καϊσέδο βγήκε τετ α τετ με τον Αραμπατζή, το σουτ που έκανε απέκρουσε αρχικά ο Έλληνας γκολκίπερ αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο επιθετικός της Λοκομοτίβ διαμόρφωσε το τελικο 3-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολ Φαν Μπούκελ (Ολλανδία)

ΒΟΗΘΟΙ: Νίκι Σίμπερτ, Άντζελο Μπούνμαν (Ολλανδία)

 

 

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ(Ζοσέ Κουσέιρο): Γκιγιέρμε, Θαπατέρ, Μπούρλακ, Γκλουσάκοφ, Ίμπρισιτς, Σίτσεφ, Ιγκνατίεφ, Ντα Κόστα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Μαϊκόν

Στον πάγκο: Αμελτσένκο, Λοσκόφ, Ομπίνα, Ίλιτς, Καϊσέδο, Ντούριτσα, Μιντσένκοφ

 

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Γκέντσογλου, Λαγός, Βάργκας, Κάρλος, Μπερνς, Μπέλεκ

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Χέλγκασον, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Κλωναρίδης

 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.