Βικτόρια Πλζεν – Σερβέτ 0-0 (3-1 πεν.): Πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα» για τους Τσέχους !

Οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με το ματς να ολοκληρώνεται με 0-0 στην κανονική διάρκεια.

Η Βικτόρια Πλζεν πήρε την πρόκριση για την φάση των «8» του Europa Conference League. Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι αφού η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και η παράταση έληξαν με σκορ 0-0 κάτι το οποίο είχε γίνει και στον πρώτο παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού δεν είχε πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες να παίζουν στον ίδιο ρυθμό. Η Σερβέτ δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες ωστόσο οι γηπεδούχοι άρπαξαν την ευκαιρία στο 13’ με τον Ρόμπιν να βρίσκει δίχτυα αλλά το γκολ κρίθηκε οφσάιντ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς να κάνει ένα ωραίο σουτ στο 51’ για τους φιλοξενούμενους το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Μίροσλαβ Κοούμπεκ απάντησε με τον Ιμπραήμ Τραορέ ο οποίος με εκπληκτικό σουτ ήταν κοντά στο γκολ. Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει με το αποτέλεσμα να παραμένει στο 0-0.

Tο παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με την Σερβέτ να πλησίαζει το γκολ στο 113′ με σουτ του Γιοάν Σεβερίν. Τελικά το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι με την Βικτόρια Πλζεν να παίρνει την πρόκριση, (3-1 πεν.), καθώς ο Τσέχος τερματοφύλακας Γκέντλιτσκα, απέκρουσε δύο εκτελέσεις ενώ άλλη μία απο τους Ελβετούς κατέληξε άουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.