Ζάετς: “Ευχάριστο το 2-0 με ΠΑΟΚ, αλλά δεν σημαίνει κάτι”

Ο Βέλιμιρ Ζάετς σχολίασε στον Ρ/Σ Libero 107,4 το αβαντάζ που έχει η Ντινάμο Ζάγκρεμπ κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους "8" του Europa Conference League, αλλά και τη δυναμική της Τούμπας, που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση σε βάρος της ομάδας του

Ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δεν ξεχνά την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη δυναμική της Τούμπας, την οποία έχει βιώσει κατ’ ιδίαν. Για όλα αυτά μίλησε σήμερα (12/3) στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4. Ειδικότερα για τη ρεβάνς του κροάτικου συλλόγου με τον ΠΑΟΚ (14/3) για τους “16” του Europa Conference League κράτησε χαμηλούς τόνους, σε ό,τι αφορά στον ενθουσιασμό που υπάρχει για ενδεχόμενη πρόκριση της ομάδας του μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Μάξιμιρ.

Αρχικά, ερωτώμενος για ποιον λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί με την προεδρία της Ντιναμό απάντησε: «Δεν μπορώ να παίξω, ούτε να είμαι προπονητής, οπότε έπρεπε να… ασχοληθώ με κάτι!»

Σχετικά με τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ τόνισε: “Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Ο ΠΑΟΚ είναι μία φανταστική ομάδα με πολύ δυνατή έδρα, την ξέρω καλά την Τούμπα. Εμείς πάμε σαν μία ομάδα που έχει αβαντάζ και τίποτα παραπάνω. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, που θα είναι και fair, είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο”.

Όσο για το αν περίμενε το 2-0 της Ντιναμό στο Μάξιμιρ απάντησε: «Σίγουρα είναι ένα ευχάριστο αποτέλεσμα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και στον επαναληπτικό για την πρόκριση, θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η Ευρώπη σου δίνει βαθμούς, λεφτά και πρεστίζ».

Ερωτώμενος για την προσέγγιση της Ντιναμό στον ερχόμενο αγώνα της Τούμπας επισήμανε: “Δεν ξέρω ακόμη τι αποφάσισε ο κόουτς, μίλησα μαζί του και με τους παίκτες, θα δώσουμε μία σκληρή μάχη για να βρούμε γκολ. Γκολ να βάλεις δεν μπορείς, αν είσαι πίσω. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας όπως ξέρουμε”.

Αναφορικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια είπε: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο στην Ελλάδα. Εμείς έχουμε τον Μπατούρινα, που μοιάζουν πολύ. Είναι μεγάλα ταλέντα και οι δύο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και άκουσα ότι είναι και πολύ καλό παιδί».

Στην ερώτηση για την ατμόσφαιρα της Τούμπας τόνισε: «Τους έχω πει ότι η Τούμπα είναι κάτι άλλο! Δεν θα έχουν ξαναδεί τέτοια εξέδρα. Στο ποδόσφαιρο για εμένα παίζει μεγάλο η εξέδρα. Στο Ζάγκρεμπ έχουμε ωραία εξέδρα, αλλά η κερκίδα είναι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο».

Η συζήτηση πήγε στον Πέτκοβιτς, για τον οποίο είπε: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ξέρει μπάλα, είναι ψηλός, δυνατός. Τρομερή περίπτωση! Τον κρατήσαμε βάσει συμβολαίου, έχει έναν χρόνο ακόμη, και είναι σίγουρα μεγάλη βοήθεια για εμάς. Μπορεί να παίξει σε πολλές καλές ομάδες, δεν πρέπει να φύγει με λίγα λεφτά».

Και για τον Γιόσιπ Μίσιτς ανέφερε: «Δεν μίλησα μαζί του προσωπικά, τους χαιρέτησα όλους μαζί. Είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης, έχει παίξει και στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι τον αγαπάνε. Είναι σε καλή φόρμα και πιστεύω θα είναι βασικό γρανάζι και την Πέμπτη για την ομάδα μας».

Ρωτήθηκε αν ως νέος πρόεδρος της κροάτικης ομάδας έχει εξασφαλίσει ότι δεν θα έρθουν οπαδοί της Ντιναμό στη Θεσσαλονίκη και απάντησε: «Εμείς κάναμε τα πάντα για να μη γίνουν επεισόδια. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της UEFA».

Ερωτώμενος για ποιον λόγο δεν αξιοποιήθηκε στην Ελλάδα, μετά το νταμπλ που κατέκτησε με τον ΠΑΟ το 2004 απάντησε: «Εγώ άλλαξα ομάδα, ο Παναθηναϊκός άλλαξε πρόεδρο και έτσι έγινε. Είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και αγαπάω τον σύλλογο, δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό».

Γενικότερα για τον Παναθηναϊκό είπε: «Πιστεύω ότι η νίκη με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντική. Βέβαια, υπάρχουν μπροστά τους και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, πιο δυνατό από το δικό μας. Έχει επίσης ομάδες, όπως τον Αστέρα και τη Λαμία για παράδειγμα, που μπορείς να χάσεις βαθμούς. Πιστεύω ότι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.