Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης στη Βουδαπέστη

Στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπου απόψε (22:00) θα αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρόκριση τους «16» του Conference League.

Με… κάβα το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», οι Πειραιώτες θέλουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που έχουν αποκτήσει και να πανηγυρίσουν την ευρωπαϊκή πρόκριση στην αν μη τι άλλο «καυτή» Groupama Arena. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Φερεντσβάρος είναι αρκετά δύσκολη, τη στιγμή μάλιστα που οι Ούγγροι έχουν ανακοινώσει sold out.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το θετικό για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Κίνι βρίσκεται στην αποστολή, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με… συνταγή Τούμπας, αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά, η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.