ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Βαρύς ο πέλεκυς από την UEFA για τα ματς με Χάιντουκ και Χαρτς (pics&vid)

Οι εκθέσεις των παρατηρητών της διοργανώτριας αρχής για τις δύο αναμετρήσεις σε προκριματικά και Play Offs θα κοστίσουν στον "Δικέφαλο" το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των πενήντα έξι χιλιάδων ευρώ...

Η προσπάθεια από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε. Το ίδιο κι από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών. Η εικόνα στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι εξαιρετική αλλά όχι τέλεια, όπως αποδεικνύεται από τις αποφάσεις της UEFA και την επιβολή προστίμων, συνολικού ύψους πενήντα έξι χιλιάδων ευρώ:

Πιο συγκεκριμένα οι ποινές αφορούν όλα όσα έγιναν στις εντός έδρας αναμετρήσεις στα προκριματικά του UECL κόντρα στη Χάιντουκ (σ.σ. σαράντα χιλιάδες ευρω) και στα Play Offs με τη Χαρτς (σ.σ. δέκα έξι χιλιάδων ευρώ). Στην πρώτη περίπτωση το πρόστιμο αφορά την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. τέσσερις χιλιάδες ευρώ), μπλοκάρισμα διαδρόμων στις κερκίδες (σ.σ. δέκα έξι χιλιάδες ευρώ) και προκλητικό μήνυμα προσβλητικού χαρακτήρα (σ.σ. πανό, είκοσι χιλιάδες ευρώ).

Στη δεύτερη περίπτωση ως το μοναδικό παράπτωμα που επισύρει ποινή είναι το μπλοκάρισμα των διαδρόμων στις κερκίδες (σ.σ. δέκα έξι χιλιάδες ευρώ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.