Άιντραχτ Φρ.: Εσωτερικές έριδες και ρήξη… (pic&vid)

Θέμα ανέκυψε στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο UECL ανάμεσα στον 42χρονο Γερμανό τεχνικό και τον Τζούνιορ Εμπιμπέ

Πρόβλημα ανάμεσα στις σχέσεις του Ντίνο Τόπμελερ και τον Τζούνιορ Εμπιμπέ αποκαλύπτει γερμανικό δημοσίευμα, για τον κυριότερο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League, τον οποίο και νίκησε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Sport1

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sport1.de» με αφορμή τον αποκλεισμό του 22χρονου Γάλλου μέσου από την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Χάιντενχαϊμ, προχώρησε σε μια εξέταση της όλης ιστορίας, ξεκινώντας από τις δηλώσεις του 42χρονου Γερμανικού τεχνικού, ο οποίος και είχε ερωτηθεί σχετικά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη της ομάδας του με 2-0, χαλαρώνοντας τον… κλοιό που ένιωθε να σφίγγει απειλητικά γύρω από το μέλλον του στην ομάδα.

«Τον άφησα εκτός γιατί δεν συμφώνησα με την προσέγγισή του. Ο Τζούνιορ έχει πολλές δυνατότητες, αλλά είναι θέμα διάθεσης. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο, του ζητάω να κάνει πράγματα που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ομάδα. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε θα παίξουν άλλοι», αποκρίθηκε αρχικά δίνοντας τροφή για σκέψη αλλά και για περαιτέρω έρευνα επί του θέματος καθώς , πέραν όλων των άλλων, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κόστισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των εξίμισι εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να μετακομίσει από το Παρίσι στη Φρανκφούρτη.

Και μάλιστα, δεν ήταν το μόνο γεγονός που έδειξε πως κάτι δεν πάει… καλά στις σχέσεις των δύο αφού είναι ένας «καθαρόαιμος» μέσος και παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες – άλλες – θέσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τον ποδοσφαιριστή! Συνέπεια όλων των παραπάνω φέρεται να είναι πως ο 22χρονος Γάλλος είναι ενοχλημένος από τη διαχείρισή του.

Ο Τζούνιορ Εμπιμπέ
Ο Τζούνιορ Εμπιμπέ

Γι’ αυτό κι υπήρξε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο θέμα για τον Εμπιμπέ στον αθλητικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Μάρκους Κρόσε, με τον τελευταίο ν’ απαντά με λόγια στήριξης προς την τεχνική ηγεσία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς νέους και έμπειρους παίκτες. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για να δώσουν τα πάντα». 

Σύμφωνα – πάντα – με τον συντάκτη του άρθρου, προς το παρόν δε διαφαίνεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα καθώς ο 22χρονος Γάλλος ζήτησε και μίλησε με τον προπονητή του, προχωρόντας σε αυτοκριτική αρχικά παράλληλα με τη δέσμευση πως θα προσπαθήσει για το – ακόμη – καλύτερο. Κίνηση που ερμηνεύτηκε θετικά από τον Γερμανό τεχνικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.