Λιλ – Ολύμπια Λιουμπ. 2-0: Συνεχίζεται το αήττητο

Η Λιλ παραμένει αήττητη στο γήπεδό της για 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Νίκησε δίκαια με 2-0 την Ολύμπια Λιουμπλιάνας για τον πρώτο ομιλο του Europa Conference League.

Τελικά… με πέναλτι

Στο Πιέρ Μορούα η στατιστική κατέγραψε στο πρώτο ημίχρονο 8 τελικές για την Λιλ σε 28 επιθέσεις. Η Ολύμπια Λιουμπλιάνας δεν έκανε καμία και μόνο προς το τέλος πλησίασε την περιοχή του Σεβαλιέ αλλά δεν τον ενόχλησε.

Ο Ντέιβιντ έχασε απίστευτες ευκαιρίες, ο Γκούντμουντσον επίσης και τελικά ένα πέναλτι που έκανε ο Ντόφο στον Χάραλντσον βοήθησε για να δούμε γκολ από τους Γάλλους του Πάουλο Φονσέκα. Ο Ντέιβιντ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0 πριν το ημίχρονο.

Σπάταλη αλλά νικήτρια Λιλ

Οι Γάλλοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και μόνο στο τελευταίο εικοσάλεπτο αγχώθηκαν για το αποτέλεσμα και πλησίασε την περιοχή η Ολύμπια. Κάποιες μίκροευκαιρίες αλλά χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα για τον Σεβαλιέ.

Το φινάλε ήταν ιδανικό καθώς ο Γιαζίτσι βρέθηκε τετ-α-τετ απέναντι στον Βίντοβσεκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-0.

Η Λιλ άρχισε με τρίποντο της υποχρεώσεις της στο Europa Conference League και παράλληλα πέτυχε την 18η νίκη στους τελευταίους 22 αγώνες εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις στους οποίους παραμένει αήττητη.

Λιλ: Σεβαλιέ – Σάντος (46′ Αλεξάντρο), Ντιακιτέ, Ουμτιτί, Γκούντμουντσον – Γκόμες, Αντρέ – Ζέγκροβα (46′ Γιαζίτσι), Καβαλέιρο (69′ Καμπελά), Χάραλντσον (90′ Βιργκίνιους) – Ντέιβιντ

Ολύμπια Λιουμπ.: Βίντοβσεκ – Σίλβα, Ράτνικ, Μουχαμεντμπέγκοβιτς, Σουαλέχε (78’Κρεφλ) – Έλσνικ, Ντόφο, Πόσαβετς (58′ Φεντίντα) – Μότικα (69′ Νούκιτς), Πέντρο (78′ Μπρεστ), Μπρίστριτς (69′ Λούκας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.