Οσασούνα: Δικαίωση στο CAS! (pic)

Η Οσασούνα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι απέτρεψε την αποβολή της από το Europa Conference League μετά την επίτευξη συμφωνίας με την UEFA, η οποία υπεγράφη από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο.

Η UEFA απομάκρυνε την Οσασούνα από την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση πριν από τρεις εβδομάδες, επειδή πρώην στελέχη του συλλόγου, είχαν εμπλακεί σε στημένους αγώνες πριν από μια δεκαετία. Η ομάδα της Παμπλόνα, υποστήριξε ότι η τρέχουσα διοίκηση της δεν ενεπλάκη σε αδικοπραγίες. Η ισπανική ομάδα, κατέθεσε προσφυγή στο CAS προσπαθώντας να σώσει την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση εδώ και 17 χρόνια, την οποία κέρδισε με την έβδομη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Με δήλωσή της την Τρίτη, η Οσασούνα τόνισε ότι επιτεύχθηκε με την UEFA το λεγόμενο «βραβείο συναίνεσης» και επικυρώθηκε από το CAS. Χρειαζόταν μια ετυμηγορία πριν από την έναρξη του γύρου των πλέι οφ του Conference League στις 24 Αυγούστου. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία ήταν όγδοη στη La Liga, ετοιμαζόταν να μπει στην κλήρωση των πλέι οφ που θα πραγματοποιήσει η UEFA, στις 7 Αυγούστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.