Γάνδη-Γουέστ Χαμ 1-1: Αγγλικό προβάδισμα, αλλά… (hls)

Η Γάνδη είχε 20 τελικές κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά μία απροσεξία την έβαλε να κυνηγάει το σκορ για να γλιτώσει τελικά την ήττα με γκολ ενός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης απόκτησε η Γουέστ Χαμ, η οποία πήρε ισοπαλία 1-1 στην Γάνδη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την προημιτελική φάση του Conference League. Το 1-1 σε συνάρτηση με την εμφάνιση της βελγικής ομάδας σε όλο το ματς, αλλά και το ότι δεν υφίσταται εκτός έδρας γκολ αφήνουν στην ουσία ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Οι Βέλγοι ήταν αυτοί που από την αρχή του αγώνα είχαν τον έλεγχο δημιουργώντας τελικές για να ανοίξουν το σκορ, όμως αυτό το κατάφεραν οι Άγγλοι.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η Γουέστ Χαμ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ όταν από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Τσούφαλ και γύριοσμα του Μπόουεν, ο Ντάνι Ινγκς από κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων.

H απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 56ο λεπτό, ισοφαρίζοντας μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και υπέροχο τελείωμα της φάσης από τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πιατκόφσκι για φάουλ στον Λούκας Πακετά με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να εξετάζει αν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Γουέστ Χαμ, αλλά η απόφαση ανακλήθηκε μετά την εξέταση της φάσης από το VAR και τον Βασίλη Φωτιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.