Σλάβια Πράγας: Ο Φούκαλ συνέστησε ψυχραιμία στους παίκτες

Ο Μίλαν Φούκαλ ζήτησε από τους παίκτες της Σλάβια Πράγας να είναι ψύχραιμοι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε στον τσεχικό Τύπο, πως η Σλάβια πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο της, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Χαρακτηριστικά, ο Φούκαλ δήλωσε: “Αυτές οι χώρες έχουν συνηθίσει να δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα. Συχνά όταν δεν έχεις πολλή ποιότητα, προσπαθείς να επηρεάσεις τον αντίπαλο με άλλους τρόπους. Σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα χάσουν με δύο γκολ στο πρώτο ματς. Είναι πιθανό μετά την αποβολή του Παλάσιος στο πρώτο παιχνίδι να έχουν περισσότερο εκνευρισμό, αλλά η Σλάβια δεν φταίει σε τίποτα για αυτή την κόκκινη κάρτα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες της Σλάβια ψύχραιμοι, να μην απαντήσουν σε πιθανές προκλήσεις και να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς, παρότι μπορεί να υπάρχουν καπνογόνα ή οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παίξουν υπερβολικά δυνατά. Μια τέτοια ατμόσφαιρα μπορεί να είναι και κίνητρο για έναν παίκτη. Η Σλάβια έχει πλέον εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης και δεν αμφιβάλλω πως θα είναι καλά προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.