ΠΑΟΚ – Λέφσκι 1-1: Όλα πήγαν στραβά

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 με τη Λέφσκι. Στο αγώνα της Τούμπας οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει με 9 παίκτες λόγω της αποβολής των Βιειρίνια και Αουγκούστο

Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λέφσκι. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόαπλος 1-1 με τους γηπεδούχους να βρίσκετονται από νωρίς πίσω στο σκορ (25΄), να ισοφαρίζουν με τον Ντάντας (1-1) στην επανάληψη (57΄), αλλά με τους Αουγκούστο (72΄) και Βιερίνια (80΄) να αφήνουν την ομάδα τους με 9 παίκτες. Γενικά ο ΠΑΟΚ έδειξε έλλειψη ψυχραιμίας, οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό και σε ελάχιστες ευκαιρίες έδειξαν ότι μπορούν να γίνουν απειλητικοί

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σάστρε που ήταν στη αρχική ενδεκάδα του πρώτου αγώνα.
Ο δικέφαλος του βορά, παρατάχθηκε σε 4-2-3-1 με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Κάργα και Ιγκανσον να αναλαμβάνουν ρόλο κεντρικών αμυντικών. Στα αριστερά της άμυνας βρέθηκε ο Σοάρες, δεξιά ο Λύρατζης και μπροστά τους ως ανασταλτικοί χαφ αγωνίστηκαν οι Κούρτιτς και Αουγκούστο. Ο Ντάντας έπαιξε πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Νάρεϊ με τους Κουαλιάτα (αριστερά) και Ζίβκοβιτς (δεξιά) να δίνουν βοήθειες από τα πλάγια.
Από την άλλη πλευρά, ο Στάνιμιρ Στοϊλοφ προπονητής της Λέφσκι, παρέταξε την ομάδα του με το γνώριμο 3-4-3 και με τα ίδια πρόσωπα που είδαμε στον πρώτο αγώνα της Σόφιας.

Το πρώτο ημίχρονο

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες που έπαιζαν επιφυλακτικά. Οι μεν Βούλγαροι ήθελαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, οι δε γηπεδούχοι προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να διασπάσουν την καλοστημένη αμυντική διάταξη των αντιπάλων τους.
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά οι παίκτες του ήταν ανούσιοι με τον Κούρτιτς πολύ νευρικό, τον Ζίφκοβιτς να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει και ο αυτός που πάλευε στοιχειωδώς ήταν ο Νάρεϊ, ο οποίος ωστόσο ήταν πολύ μόνος του στην γραμμή κρούσης.
Αντίθετα οι Βούλγαροι, προσπαθώντας να «παγώσουν» σε κάθε ευκαιρία το παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν στο 25΄ εκμεταλλευόμενοι ένα «φθηνό» λάθος του Λύρταζη που βεβιασμένα επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα στον Κοτάρσκι.
Ο Ρονάλντο που παρακολουθούσε τη φάση βρήκε την ευκαιρία για να κάνει το 0-1.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ είχε… υποψία φάσης με τον Νάρεϊ (από την πάσα του Ράφα Σοάρες) να κάνει την προβολή υπό πίεση και την μπάλα να περνάει μόλις άουτ

Το δεύτερο ημίχρονο

Η επανάληψη άρχισε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με τους Βιειρίνια, Μπίσεσβαρ φρέσκα πρόσωπα αντί των Σοάρες και Κουαλιάτα.
Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία πάρα μόνο στο 57΄ με τον Ντάντα που κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος των αντιπάλων του, να βρεθεί μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα καια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ο Λουτσέσκου προσπάθησε με αλχημείες να αιφνιδιάσει τη Λέφσκι χρησιμοποιώντας τον Ζίβκοβιτς ως δεξί μπακ και τον Μπίσεσβαρ στο χώρο του κέντρου, ενώ από το 72΄ ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με την αποβολή του Ντάγκλας Αουγκούστο που είδε σε μικρό χρονικό διάστημα δύο ανόητες κίτρινες κάρτες.
Και σα να μην έφτανε αυτό, μία νέα ανόητη ενέργεια του Βιειρίνια στο 80΄ δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλει τον Πορτογάλο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66΄ Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72΄ Σβάμπ), Ράφα Σοάρες (46΄ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα (46΄ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ

Λέφσκι: Μιχαϊλοφ, Γκάλτσεβ, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Βαν Ντερ Κάαπ, Πετρίς, Κράστεφ, Μιλάνοφ (86΄ Πέτκοφ), Ρονάλντο (83΄ Ρονάλντο), Γουέλτον (90΄ Μίτκοφ), Μπαρί (90΄ Τσουνάμι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.