Francetvinfo: “Οι οπαδοί της Μαρσέιγ ακύρωσαν το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη” (pic)

Οι αναφορές στην ακύρωση οργανωμένων οπαδικών εκδρομών από τη Μασσαλία στη Θεσσαλονίκη, για τη ρεβάνς μεταξύ ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ για τους "8" του ECL, συνεχίζονται από τα γαλλικά ΜΜΕ

Πληθαίνουν οι αναφορές στα γαλλικά ΜΜΕ περί ακύρωσης των οργανωμένων εκδρομών των οπαδών της Μαρσέιγ την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, για τη ρεβάνς της ομάδας της Μασσαλίας με τον ΠΑΟΚ για τους “8” του Europa Conference League. Σήμερα (9/4), σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενείται στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα france3-regions.francetvinfo.fr, με χαρακτηριστικό τίτλο: “ΠΑΟΚ-ΟΜ: Ακυρώθηκε το ταξίδι των οπαδών της Μαρσέιγ”.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται αρχικά: “Τα κλαμπ φιλάθλων ακύρωσαν το προγραμματισμένο ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη (14/4). Μια απόφαση που σχετίζεται με τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα, στη Μασσαλία”.

Και συνεχίζει: “Τα κλαμπ φιλάθλων έχουν ήδη ενημερώσει τα μέλη τους. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί της ΟΜ στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, της έδρας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, το στοίχημα είναι μεγάλο για την Ολιμπίκ. Μετά τη νίκη της εντός έδρας με 2-1, η ρεβάνς με τους Έλληνες μπορεί να της επιτρέψει να φτάσει στα ημιτελικά της του Europa Conference League.

Η απόφαση αυτή σχετίζεται με τα επεισόδια στο περιθώριο του πρώτου αγώνα, Τετάρτη (6/4) και Πέμπτη (7/4) απόγευμα στη Μασσαλία. Μετά από συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και οπαδών της Μαρσέιγ στους δρόμους της πόλης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να οδηγηθούν στο γήπεδο από την αστυνομία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δύο πλευρές πέταξαν βλήματα και καπνογόνα η μία στην άλλη”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης: “Η ΟΜ παραπονέθηκε, επίσης, για ζημιές που διέπραξαν Έλληνες οπαδοί στην πλατεία, όπου επρόκειτο να συγκεντρωθούν και να επισκεφθούν το στάδιο Vélodrome. Επίσημη απόφαση που να απαγορεύει το ταξίδι οπαδών της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη δεν έχει ληφθεί προς το παρόν. Οι ελληνικές αρχές πρόκειται να συζητήσουν γι’ αυτό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η UEFA, ο φορέας που διοργανώνει το ECL, ξεκίνησε έρευνα για τα επεισόδια την Παρασκευή (8/4)”.

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ φιλοξενείται και η εξής ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε σελίδα οργανωμένων φίλων της Μαρσέιγ, το συνοδευτικό κείμενο της οποίας λέει: “Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ) ακυρώνεται. Τα λέμε την Κυριακή, GO OM!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.