ΑΕΚ – Έλφσμποργκ 14 χρόνια πριν (vid)

Η ΑΕΚ εάν περάσει την Βέλεζ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Έλφσμποργκ/Μιλσάμι, με τους Σουηδούς να τους έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν.

Η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρο του Europa Conference League έφερε στο δρόμο της ΑΕΚ τη νικήτρια του ζευγαριού Έλφσμποργκ-Μιλσάμι.

Ωστόσο, για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πρέπει να αποκλείσουν την Βέλεζ, την οποία αντιμετωπίζουν την Πέμπτη στο Σαράγεβο για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο δεύτερο προκριματικό γύρο.

Η ΑΕΚ στο παρελθόν έχει συναντήσει ξανά την Έλφσμποργκ για το Κύπελλο UEFA της σεζόν 2007-08, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στη Σουηδία στις 25 Οκτωβρίου του 2007.

Ήταν ο πρώτος αγώνας της φάσης των ομίλων που δεν είχαν διπλούς αγώνες με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι Σουηδοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Μομπάεκ, για να απαντήσει η Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χάρη Παππά να ισοφαρίζει στο 49′.

Σε εκείνο το ματς για την ΑΕΚ είχαν αγωνιστεί οι Μορέτο, Μπούρμπος, Άλβες, Παπασταθόπουλος, Αρουαμπαρένα, Μανού (46′ Παππάς), Τόζερ, Μαντούκα, Ενσαλίβα (63′ Καφές), Ζούλιο Σέζαρ (76′ Κονέ), Μπλάνκο.

Η ΑΕΚ εκείνη τη χρονιά είχε πάρει την τρίτη θέση στον όμιλο και η Έλφσμποργκ την τελευταία, με την Ένωση να ακολουθεί στον επόμενο γύρο τις Βιγιαρεάλ και Φιορεντίνα.

Σε ότι έχει να κάνει με την Μιλσάμι από τη Μολδαβία, η ΑΕΚ δεν έχει συναντηθεί ξανά μαζί της στο παρελθόν, με την Μολδαβική ομάδα να ιδρύεται το 2005.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.