Ουνιόν Σεν Ζιλουαζ-Αντβέρπ 4-1: Ζωντανή στη μάχη του τίτλου (highlights)

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο νίκησε δεύτερη φορά την Αντβέρπ (4-1) μέσα σε τρεις μέρες και επέστρεψε στην μάζη του τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ουνιόν είχε τη μπάλα στα δικά της πόδια και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά η Αντβέρπ προηγήθηκε με τον Γιάνσεν στο 18′ ύστερα από σημαντικό λάθος του Σαντίκι σε επιστροφή της μπάλας στον Μόρις.

Μετά από ένα διάστημα που έπεσε ο ρυθμός, η Ουνιόν ανέβασε στροφές και μέσα σε δύο λεπτά έφτασε στην ανατροπή. Πρώτα στο 37′ με τον Νίλσον να κάνει ωραία ενέργεια και να εκτελεί τον Λάμενς, και δύο λεπτά αργότερα με τον Μακάλιστερ ο οποίος προωθήθηκε και βρήκε τη μπάλα από θέση βολής για να σουτάρει και να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουνιόν διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και στο 54′ με τον Πουέρτας έκανε το 3-1 ύστερα από ωραία ασίστ του Αμούρα. Αυτό ήταν και το μοτίβο στο δεύτερο μέρος με την Αντβέρπ να έχει τη μπάλα αλλά να μη μπορεί να κάνει ευκαιρίες και την Ουνιόν να απειλεί στην κόντρα.

Κι ενώ το ματς είχε σβησει ο Πουέρτας έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με υπέροχο γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-1.

Με τη νίκη αυτή επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μειώνοντας στον έναν βαθμό από την κορυφή την οποία μοιράζονται η Μπριζ με την Άντερλεχτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.