Φιλική «εξάρα» των πρωταθλητών Ευρώπης

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσει... συντρίβοντας με 6-1 τη Νότια Κορέα είχε το απόγευμα της Τετάρτης η Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» έκαναν πλάκα στους Ασιάτες σε φιλική αναμέτρηση στο Ζάλτσμπουργκ, δείχνοντας έτοιμοι να υπερασπιστούν το τρόπαιο του Euro που βρίσκεται στα χέρια τους από το 2008.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσει… συντρίβοντας με 6-1 τη Νότια Κορέα είχε το απόγευμα της Τετάρτης η Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» έκαναν πλάκα στους Ασιάτες σε φιλική αναμέτρηση στο Ζάλτσμπουργκ, δείχνοντας έτοιμοι να υπερασπιστούν το τρόπαιο του Euro που βρίσκεται στα χέρια τους από το 2008.

Ο Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 30′, στο 32′ ο Φάμπρεγας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για να αναλάβουν στη συνέχεια δράση οι Νολίτο και Μοράτα. Αμφότεροι σκόραραν από δύο φορές, ο πρώτος στο 38′ και το 54′, ο επιθετικός της Γιουβέντους στο 50′ και το 89′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γιου ήταν αυτός που είχε μειώσει για τη Νότια Κορέα στο 83′, ενώ ο Ντελ Μπόασκε χρησιμοποίησε τους 17 παίκτες από τους 19 που είχε στη διάθεσή του για το «τεστ» στο «Βαλς Ζίτσενχαϊμ».

Ισπανία (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας (74′ Σέρχιο Ρίκο), Πικέ (59′ Αντούριθ), Αθπιλικουέτα (46′ Ζόρδι Άλμπα), Μπάρτρα, Μπεγερίν, Φάμπρεγας (46′ Μπούσκετς), Ινιέστα (46′ Τιάγο Αλκάνταρα), Νταβίδ Σίλβα (46′ Πέδρο), Σοριάνο, Νολίτο, Άλβαρο Μοράτα 

Νότια Κορέα (Στίλικε): Τζ.Χ. Κιμ, Γιουν (81′ Ριμ), Χονγκ, Γιανγκ (70′ Γ. Λι), Κι, Ναμ, Χαν (61′ Γιου), Κ.Χ. Κιμ (61′ Κουάκ), Σον (61′ Γ.Σ. Λι), Γι, Χουανγκ (46′ Σουκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.