Ιταλία… made in Cesena

Όπως σε κάθε μεγάλο τουρνουά, έτσι και φέτος η Γιουβέντους αποτελεί τη βάση της Ιταλίας. Αυτή τη φορά, όμως, «μερίδιο» από την επιτυχία των «ατζούρι» δικαιούται και η... Τσεζένα.

Όπως σε κάθε μεγάλο τουρνουά, έτσι και φέτος η Γιουβέντους αποτελεί τη βάση της Ιταλίας. Αυτή τη φορά, όμως, «μερίδιο» από την επιτυχία των «ατζούρι» δικαιούται και η… Τσεζένα. 

Ναι, καλά διαβάσατε. Και υπάρχει, βέβαια, εξήγηση. Από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν στην πρεμιέρα της ομάδας του Κόντε με το Βέλγιο, οι 4 αγωνίζονταν το 2011 στη «μικρή» ομάδα της ανατολικής Εμίλια Ρομάνια. Ο λόγος για τους Τζιακερίνι, Καντρέβα, Έντερ και Παρόλο, τους οποίους μπορείτε να διακρίνετε στις φωτό εντός των κόκκινων κύκλων.

Όσο για τη Γιουβέντους; Με 4 παίκτες της στην 11άδα (Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι), άλλους 2 στην αποστολή (Στουράρο, Τζάτζα), ακόμη 4 που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της (Τζιακερίνι, Ογκμπόνα, Καντρέβα, Ιμόμπιλε) και στον πάγκο τον πρώην προπονητή της, είναι προφανές ότι παραμένει η πιο ταυτισμένη ομάδα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.