Κετσπάγια: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε μετά το φιλικό παιχνίδι της Κύπρου με την Σερβία ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε μετά την ήττα της εθνικής Κύπρου από την Σερβία σε φιλικό αγώνα (0-1), λέγοντας ότι είναι ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιανού προπονητή:

«Σε κάποια παιχνίδια θα σου βγει, σε κάποια όχι. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια από εκεί που μείναμε σήμερα. Θα έχουμε άλλα δύο φιλικά εκτός έδρας πριν τα επίσημα. Θα γυρίσουν όλοι οι παίκτες, θα είναι όλοι κοντά μας. Δεν είμαστε εθνική μεγάλων δυνατοτήτων. Πρέπει να βάλουμε κι εμείς τον πήχη. Δεν μπορούμε να πηδήξουμε 10 μέτρα ενώ δεν μπορούμε. Εμένα δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά με λίγη βοήθεια μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα. Έδωσαν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές. Και αν είχαμε και τον κόσμο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

«Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν απαιτητικοί. Σε κάποια νικήσαμε που δεν το περίμενε κανείς. Σήμερα ήταν το 16ο μου παιχνίδι. Όταν το 95% των αγώνων οι ομάδες είναι καλύτερες από εμάς είναι δύσκολο και ψυχολογικά. Δεν παίξαμε σήμερα και θα παίξουμε την επόμενη εβδομάδα αλλά σε δυόμιση μήνες. Έχει σημασία σε ποια κατάσταση θα είναι οι παίκτες. Εξαρτάται και από εμάς αλλά εξαρτάται και από τους παίκτες πόσο επαγγελματίες είναι και πόσο θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.