Λας Πάλμας – Τζιρόνα 0-2: Στρώνεται το «σεντόνι» (highlights)

Η Τζιρόνα πέρασε στην δεύτερη θέση της κατάταξης και αγκαλιάζει το Champions League. H Λας Πάλμας υπέστη 6η ήττα στη σειρά.

Η Τζιρόνα μετά από τέσσερις ήττες μακριά από τη Καταλονία νίκησε στα Κανάρια Νησιά την Λας Πάλμας και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα. Η Τζιρόνα είναι στην 2η θέση πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης που χθες βράδυ (26/4) νίκησε την Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-1).

Η Λας Πάλμας έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα με το χαμένο πέναλτι του Σάντρο που έπιασε ο Γκασανίγκα μόλις στο 6ο λεπτό! Η Τζιρόνα κέρδισε και αυτή με την σειρά της πέναλτι και ο Ντόβμπικ νικήθηκε και αυτός από τον Βαγιές, όμως ο Λόπεθ ακολούθησε τη φάση και άνοιξε το σκορ (0-1, 29ο λεπτό).

Στην επανάληψη η Τζιρόνα κέρδισε και 2ο πέναλτι για το μαρκάρισμα του Μαρμόλ στον Κόουτο. Ο Ντόβμπικ εκτέλεσε και αυτή τη φορά νίκησε τον Βαγιές και έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα, πρώτος σκόρερ, 5ο γκολ στα τελευταία 4 ματς. Η Λας Πάλμας είχε δοκάρι στο 84ο λεπτό με τον Μολέιρο αλλά δεν πήρε τίποτα και υπέστη την 6η διαδοχική της ήττα. Δεν κερδίζει στα τελευταία 9 ματς, έχει σκοράρει μόλις μία φορά και έχει δεχτεί 12 γκολ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.