Αγγλία – Βραζιλία: 7 χρόνια μετά…

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro του 2024. Τα "τρία λιοντάρια" θα αντιμετωπίσουν την εθνική Βραζιλίας σε φιλικό παιχνίδι. Τι έχει συμβεί όμως στο παρελθόν των αναμετρήσεων τους.

Αγγλία και Βραζιλία αναμετριούνται για ενδέκατη φορά. Τα «τρία λιοντάρια» υποδέχονται τη «σελεσάο» σε φιλική αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ. Τι έχει γίνει όμως στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων;

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δέκα φορές, τόσο σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου, όσο και σε φιλικές αναμετρήσεις. Στο Παγκόσμιο κύπελλο, η Βραζιλία έχει πάρει τρείς νίκες, ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο, ενώ η Αγγλία δεν έχει νικήσει την «Σελεσάο».

Σε επίπεδο φιλικών, οι εθνικές αυτές ομάδες έχουν παίξει πέντε φορές, με 3 αναμετρήσεις να έχουν λήξει ισόπαλες, δύο να έχουν λήξει με νίκη των Βραζιλιάνων και μια νίκη να έχουν πάρει οι Άγγλοι.  

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στις 14 Νοεμβρίου του 2017 σε φιλική αναμέτρηση, με το παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.