Ρόμπιν Όλσεν: Παίκτης που τον «πλήγωσε» πριν οκτώμισι χρόνια είναι ακόμα στον Ολυμπιακό! (video)

Ο Oλυμπιακός, θα βρει κάτω από τα δοκάρια της Άστον Βίλα την Πέμπτη, έναν παλιό γνωστό.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα αντιμετωπίσουν στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα, για τον πρώτο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλει σίγουρα να σκοράρει στο Μπέρμιγχαμ και αυτός που θα προσπαθήσει να την εμποδίσει, κάτω από τα δοκάρια των «βίλανς», δεν θα είναι ο Ντίμπου Μαρτίνες, αλλά ο Ρόμπιν Όλσεν.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ίσως όμως να μείνει εκτός και για τη ρεβάνς, καθώς τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με την Τσέλσι και ο Σουηδός γκολκίπερ, μπήκε εσπευσμένα στο παιχνίδι, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζε ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός, εγκωμίασε μάλιστα τον Όλσεν για την ετοιμότητά του, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε δύο γκολ (χωρίς να φέρει ευθύνη), με την Τσέλσι να παίρνει το 2-2 στο «Βίλα Παρκ», έχοντας βρεθεί πίσω με 2-0 (δείτε τις καλύτερες στιγμές του στο ματς, στο video του Νοvasports.gr).

«Ο Μαρτίνες είναι πολύ σημαντικό ς για μας, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες που έχουμε στον πάγκο. Ο Ρόμπιν μας βοήθησε και στο τέλος έσωσε ένα τετ-α-τετ του Πάλμερ. Ήταν φανταστική επέμβαση», είπε ο Βάσκος προπονητής.

Ο 34χρονος Όλσεν, δεν θα βρει απέναντί του για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό, καθώς τον έχει αντιμετωπίσει τόσο στην Ευρώπη με τη Μάλμε, όσο και στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός, τον βρήκε απέναντί του πρώτη φορά, στη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζον 2014-15, υπερασπιζόμενος την εστία της Μάλμε.

Πρώτο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ήταν στη Σουηδία, την 1η Οκτωβρίου 2014, με τη Μάλμε του Όλσεν, να κερδίζει 2-0 τον Ολυμπιακό του Μίτσελ.

Στις 9 Δεκεμβρίου όμως, στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει 4-2, παίρνοντας την τρίτη θέση του ομίλου, πίσω από Ατλέτικο Μ. και Γιουβέντους, για να συνεχίσουν στο Europa League, αφήνοντας εκτός τους Σουηδούς.

Με τον Μίτσελ τότε στον πάγκο, οι Πειραιώτες είχαν προηγηθεί δύο φορές με τους Φουστέρ, Τσόρι Ντομίνγκεζ. Οι Σουηδοί, είχαν απαντήσει με τους Κρόον και Ρόζενμπεργκ, αλλά τα γκολ των Μήτρογλου (87′) και Αφελάι (90′), είχαν χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Όλσεν, μετακόμισε στη συνέχεια για λίγο στον ΠΑΟΚ και στις 4 Οκτωβρίου του 2015, δηλαδή πριν οκτώμισι χρονια, ήταν κάτω από τα δοκάρια του Δικέφαλου του Βορρά, στο ματς με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, είχαν κερδίσει 2-0 χάρη σε γκολ των Μπράουν Ιντέγε και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Και τα δύο γκολ τότε είχε «σερβίρει» ο σημερινός αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, τον οποίον αναμένεται εκτός απροόπτου να βρει ο Όλσεν απέναντι του και στα προσεχή ευρωπαϊκά ματς…

Συνολικός απολογισμός για τον Όλσεν απέναντι στον Ολυμπιακό, μία νίκη και δύο ήττες, με έξι γκολ παθητικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.