ΠΑΟΚ: Ο Πόρτερ θα μείνει αν δεν υπάρξει πρόταση από το ΝΒΑ

Ο Μάικλ Πόρτερ ξεκαθάρισε πως αν δεν καταφέρει να βρει πρόταση στο ΝΒΑ, τότε θα μείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός παίκτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Δικέφαλο» του Βορρά και ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο δεν υπάρχει άλλη επιλογή στην Ευρώπη, πέρα των «ασπρόμαυρων». Επίσης, μίλησε για τις εμφανίσεις του και για τα ματς των play off με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Πόρτερ δήλωσε μετά το ματς με το Μαρούσι: «ν δεν υπάρχει ΝΒΑ, δεν υφίσταται άλλη επιλογή για μένα πέρα από τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Ο ΠΑΟΚ με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ευγνώμων για αυτό. Νιώθω ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένειά μου!».

Στη συνέχεια, ο 23χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Το να παίζω 40 λεπτά, δεν είναι κουραστικό. Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται. Το διαχειρίζομαι καλύτερα, με δεδομένο πως εδώ ο χρόνος ενός αγώνα είναι 40 λεπτά και όχι 48, όπως είναι στο ΝΒΑ».

Όσον αφορά στα ματς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Ο βασικός στόχος μας ήταν η πρόκριση στα playoffs. Όταν ήταν να έρθω στον ΠΑΟΚ, έκανα μια μικρή έρευνα και είδα ότι η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ήθελα να βοηθήσω για να αλλάξει αυτό. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε στα playoffs. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, αυτό που έχει σημασία, είναι απολαύσουμε την επιτυχία μας απέναντι στο Μαρούσι, να ζήσουμε τη στιγμή. Έχουμε το χρόνο για να μελετήσουμε τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε το σκάουτινγκ που απαιτείται».

Τέλος, ο Πόρτερ συμπλήρωσε: «Παίζω κάθε φορά σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι μου. Την εμπειρία των playoffs θα τη ζήσω για πρώτη φορά. Νομίζω πως στο μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα το εκμεταλλευτούμε για να… φρεσκαριστούμε αγωνιστικά και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι απέναντι στον αντίπαλό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.