Σουηδία – Βέλγιο: Αμφότερες δεν θέλουν να συνεχιστεί το παιχνίδι (video)

Σουηδία και Βέλγιο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, να μην πραγματοποιηθεί το δεύτερο ημίχρονο, μετά την τρομοκρατική επίθεση ενόπλου που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Σουηδών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη.

Η Σουηδία εξέφρασε την επιθυμία της να μην πραγματοποιηθεί το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Σουηδών φιλάθλων και τον τραυματισμό ενός ακομη.

Πλέον και το Βέλγιο εξέφρασε την ίδια επιθυμία, αδιαφορώντας για τις όποιες αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια απόφαση για την βαθμολογία του έκτου ομίλου.

Η UEFA θέλει σε περιπτώσεις διακοπής, το ματς να ολοκληρώνεται το συντομότερο δυνατόν, όμως η Σουηδία έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα της και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να παίξει το δεύτερο ημίχρονο. Το Βέλγιο τάσσεται υπέρ της Σουηδίας μετά τα τραγικά γεγονότα.

«Δεν θα επιμείνουμε. Θέλουμε να δείξουμε σεβασμό για αυτό που συνέβη», δήλωσε ο διευθυντής της KBVB, Μάνι Λιρόι, στην εφημερίδα «Le Soir», σχετικά με την πιθανότητα νίκης στα χαρτιά για το Βέλγιο, εάν η Σουηδία αρνηθεί να παίξει.

«Θα επικοινωνήσω με τις ομοσπονδίες της Σουηδίας και της Αυστρίας και την UEFA. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, η ηθική πρέπει να έχει προτεραιότητα», είπε.

Η Αυστρία είναι άμεσα ενδιαφερόμενη επειδή είναι η μοναδική ανταγωνίστρια του Βελγίου στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου.

Το Βέλγιο έχει προκριθεί αλλά το ενδιαφέρον θέσης υπάρχει για την κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.