Ινφαντίνο για την τρομοκρατική επίθεση: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος και λυπημένος» (photo&video)

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «βαθιά συγκλονισμένος και λυπημένος», για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Βέλγιο και Σουηδία, δεν ολοκληρώθηκε χθες(16/10) εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα δύο φίλοι της Σουηδίας να χάσουν την ζωή τους από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την λύπη του για την επίθεση πριν τον αγώνα ανάμεσα σε Βέλγιο και Σουηδία.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος και λυπημένος από τον τραγικό θάνατο δύο Σουηδών στις Βρυξέλλες, κοντά στο γήπεδο όπου το Βέλγιο υποδέχθηκε τη Σουηδία. Εκ μέρους της FIFA και της ποδοσφαιρικής κοινότητας, στέλνω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων. Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους του Βελγίου και της Σουηδίας και τις εθνικές τους ομάδες και τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες τους».

Ο αγώνας διακόπηκε στο ημίχρονο, ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1, μετά τα γκολ των Γιουκέρες (15’/0-1) και Λουκάκου (31′ πέναλτι/1-1).

Σύμφωνα με τη υπουργό Εσωτερικών του Βελγίου, Ανελιές Βερλίντεν , ο ύποπτος για τον θάνατο των δύο Σουηδών, βρέθηκε νεκρός σήμερα (17/10) αφού χτυπήθηκε από αστυνομικά πυρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.