Ρουμανία-Κόσοβο 2-0: Ξημέρωσε… αλλά νίκησε! (highlights)

Η Ρουμανία επικράτησε με 2-0 του Κοσόβου και παρέμεινε δεύτερη και αήττητη στον 9ο όμιλο σε ματς που είχε διακοπή 50 λεπτών λόγω εθνικιστικών συνθημάτων και πανό κατά του Κοσόβου.

Η Ρουμανία πήρε την τρίτη της νίκη στον 9ο όμιλο και έμεινε αήττητη δύο βαθμούς πίσω από την Ελβετία και έναν μπροστά από το Ισραήλ την ώρα που το Κόσοβο έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης πρόκρισης.

Το ματς βέβαια είχε αρνητικούς πρωταγωνιστές μερίδα οπαδών που βρέθηκαν στην επιβλητική Nationala Arena καθώς ανήρτησαν εθνικιστικό πανό που έγραφε: “Το Κόσοβο είναι σερβικό” φράση που τραγουδούσαν εν χορώ με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για 50 λεπτά στο 18ο λεπτό

Όταν επανεκκίνησε οι παίκτες ήταν μουδιασμένοι και δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά η φάση που άλλαξε τα δεδομένα ήρθε στο 42′ όταν αποβλήθηκε ο Μουρίκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρουμανία προσπάθησε να ανεβάσει ταχύτητα θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και κέρδισε πέναλτι στο 59′ στο οποίο όμως ο Στάντσιου νικήθηκε από τον Μούριτς.

Μέχρι το 83′ το Κόσοβο κρατούσε σθεναρά την επιθετικότητα των γηπεδούχων, αλλά σε εκείνο το λεπτό ο Στάντσιου ήταν πιο εύστοχος. Στο 93′ ο Μιχάιλα έκανε το 2-0 που έβαλε τέλος στο ματς αν και το Κόσοβο είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όταν αναγκάστηκε να ανέβει στο γήπεδο μετά το πρώτο γκολ, κάτι το οποίο δεν κατάφερε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.