Λιθουανία-Σερβία 1-3: O “δήμιος” της Λιθουανίας, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς

Με χατ τρικ από τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, η Σερβία επιβλήθηκε 3-1 στο Βίλνιους της Λιθουανίας και έπιασε στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου την Ουγγαρία (με ματς περισσότερο).

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Σερβία στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε με τρεις τελικές στην εστία να πετύχει τρία τέρματα με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να αποδυκνύεται “δήμιος” των Λιθουανών, πετυχαίνοντας χατ τρικ, μέσα σε 22 λεπτά. Τα δύο πρώτα γκολ τα πέτυχε από ισάριθμες ασίστ του άσου του Παναθηναϊκού, του Φίλιπ Μλαντένοβιτς (21΄,32΄) και το τρίτο από πάσα του Τάντιτς.

Ο Μίτροβιτς έφτασε τα 8 τέρματα σε 6 παιχνίδια απέναντι στους Λιθουανούς! Στην πρώτη της τελική προσπάθεια κατάφεραν να μειώσουν οι γηπεδούχοι, με την κάθετη πάσα του Σλίβκα, του άσου της Λαμίας για τον Σέρνιτς και το γύρισμα του αρχηγού για το εύκολο πλασέ του Παουλάουσκας.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Σερβία διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί και μοιραία έμεινε το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου. Για 85 λεπτά έπαιξε ο Μλαντένοβιτς, στο 72΄βγήκε ο Ζίβκοβιτς. Βασικός σε όλο το 90λεπτο ο Σλίβκα για τη Λιθουανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.