Kαζακστάν – Φινλανδία 0-1: Aπόδραση από την Αστάνα (highlights)

Η Φινλανδία κέρδισε στην έδρα του Καζακστάν με γκολ στο 78', πήρε την τέταρτη σερί νίκη της στον 8ο Όμιλο των προκριματικών Euro και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή.

Οι Φινλανδοί έφτασαν τους 12 πόντους μετά από πέντε αγώνες, αφήνοντας στους εννέα τους Καζάκους.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες τελικές, αλλά κυρίως από μακριά με τους Ζαϊνουντνίνοφ, Αϊμπέτοφ, Βορογκόφσκι και Νταραμπάγεφ, που δεν μπόρεσαν όμως να απειλήσουν τον Χράντετσκι.

Η Φινλανδία είχε την καλύτερή της ευκαιρία στο 22′, όταν ο Πούκι βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Σάτσκι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 35′ οι Φινλανδοί σκόραραν, όταν ο Άντμαν μπήκε από δεξιά και γύρισε παράλληλα, με τον Μαρότσκιν να στέλνει την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς ο Άντμαν είχε βγει με την μπάλα εκτός τελικής γραμμής στο ξεκίνημα της φάσης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία των γηπεδούχων από τον Ζαϊνουτντίνοφ, σιγά – σιγά όμως οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση και με τη βοήθεια του πάγκου τους πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Στο 78ο λεπτό συγκεκριμένα, δύο αλλαγές του Κανέρβα, οι Κάμαρα και Τσέλμαν συνδυάστηκαν, ο δεύτερος έβγαλε κάθετα στον Άντμαν που βγήκε στη μικρή περιοχή ως κρυφός φορ και έγραψε με πλασέ το τελικό 0-1.

Το Καζακστάν προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως ο τερματοφύλακας Χράντετσκι έβγαλε το σουτ του Οραζόφ στο 83ο λεπτό.

Kαζακστάν (Αντίγεφ): Σάτσκι – Σκβορτσόφ (67′ Ταπαλόφ), Μπιστρόφ, Μαρότσκιν, Αλίπ, Βορογκόφσκι (82′ Ντοσμαγκαμπέτοφ) – Ταγκιμπέργκεν, Νταραμπάγεφ (67′ Οραζόφ) – Ζαϊνουτντίνοφ (82′ Τσενοκόφ), Αϊμπέτοφ (46′ Σαμορόντοφ), Κουάτ.
Φινλανδία (Κανέρβα): Χράντετσκι – Άλχο, Ίβανοφ, Χόσκονεν, Γένσεν, Νίσκανεν – Άντμαν (85′ Τέιλορ), Σούλερ (67′ Κάμαρα), Κάιρινεν – Ποχγιανπάλο, Πούκι (67′ Τσέλμαν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.