Ελβετία: Κριτική του κόουτς στην Μπάγερν Μονάχου

Ο προπονητής της Ελβετίας Μουράτ Γιακίν άσκησε έντονη κριτική στην Μπάγερν Μονάχου και τον τρόπο που χειρίστηκε τον τερματοφύλακα Γιάν Ζόμερ όσο αγωνίστηκε εκεί.

Ο τραυματισμός του Μάνουελ Νόιερ ανάγκασε την Μπάγερν Μονάχου να βγει στην αγορα για τερματοφύλακα. Κατέληξε στον Γιάν Ζόμερ τον οποίο απέκτησε από την Γκλάντμπαχ και με τον οποίο τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα έστω και την ύστατη στιγμή.

Το καλοκαίρι ο Ζόμερ αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου για να μετακομίσει στην Ίντερ για να έχει θέση βασικού κάτι που δεν θα συνέβαινε στην Μπάγερν με την επιστροφή του Νόιερ από τραυματισμο.

Ο προπονητής της Ελβετίας άσκησε έντονη κριτική στον τρόπο που χειρίστηκαν οι Βαυαροί τον βασικό τερματοφυλακα της ομάδας του:

“Ξέρω πολύ καλά τον Γιάν, ήμασταν μαζί στη Βασιλεία. Ο χρόνος του στην Μπάγερν του στοίχισε αρκετά. Χρειάζεται εμπιστοσύνη για να μπορέσει να αποδώσει στο εκατό τοις εκατό. Ο Γιάν είχε την εμπειρία να αντέξει στην πίεση αλλά δεν του άξιζε αυτό. Έγινε θύμα ενός μηχανισμού που υπάρχει μόνο στην Μπάγερν. Η Μπάγερν ήξερε ποιός είναι ο Γιάν και ποιόν παίκτη έπαιρνε. Έδειξε τι μπορούσε να κάνει και δεν παραπονέθηκε ποτέ. Δεν ήταν εύκολο για τον Γιάν στην Μπάγερν, οπότε πάλεψε με αυτό και βγήκε νικητής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.